Pronájem bytu 2+1, 64 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

Ve výhradní zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme možnost pronájmu krásného, nově zrekonstruovaného bytu 2+1 o výměře 64 m2 ve čtvrtém patře s výtahem, balkónem o výměře 5.8 m2, na ulici Uprkova v Brně - Řečkovicích. Byt prošel celkovou a velmi zdařilou rekonstrukcí, kdy bylo vše velmi pečlivě naplánováno a provedeno. Nově vybroušené a nalakované parkety v obývacím pokoji i ložnici. V chodbě a kuchyni je položená vinylová podlaha. Všechna okna jsou plastová, seřízená včetně nově seřízených žaluzií. V bytě rozvedena nová elekřina, nově osazeno LED světly, příprava pro montáž klimatizace, nový plynový kotel, který vás udělá zcela soběstačnými. Platby za teplo a ohřev vody jsou tedy jen na vašem komfortním nastavení celkové teploty. Zcela nově udělaná koupelna s vanou a samostatná toaleta. Kuchyně vyrobena na míru a je vybavena plynovou varnou deskou, pečící troubou, odsavačem a myčkou firmy BOSCH. Byt je nově natažen sádrovou omítkou, nově bíle vymalován, zcela dokončený ve stavu NOVÝ. Předsíň bude v době pronájmu již vybavena vestavnou skříní na míru. Budete první kdo zde po rekonstrukci bude bydlet. Dále je možné si v suterénu domu pronajmout jedno kryté a centrálně uzavřené parkovací stání. Platba za měsíční nájem je 15 900,-Kč, energie 4 000,- Kč (pro dvě osoby), 5000,-Kč (pro tři osoby), kauce 30 000,-Kč, parkovací stání 1 700,-Kč. Byt je určený maximálně pro tři osoby.Odměna pro RK je 24 200 ,-Kč s DPH. Občanská vybavenost je téměř dokonalá. Vše co potřebujete naleznete do 10 minut chůze od bytu. Majitel nemovitosti si vyhrazuje právo na výběr nájemníka dle jeho zvolených kritérií. První prohlídkový den je naplánovaný na 3. 7. 2023. Líbí se vám tento krásný byt? Tak na nic nečekejte a napište si o vaši prohlídku.

Číslo nabídky:368473Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.