Prodej rodinného domu, 86 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, vám nabízíme příležitost ke koupi opraveného rodinného domu v Brně Černovičkách, o dispozici 3+1 včetně nově zbudovaného sklepu, garáže, šatny a obytné půdy. Zastavěná plocha a nádvoří činí 99 m2 a obytná půda nám skýtá dalších 50 m2 přichystaných pro útulné bydlení. Dům je aktuálně nově opraven a je zde zhotovena chytrá příprava na využití dalšího stavebního potenciálu. Základy domu jsou poctivě podřezány, odizolovány proti vlhkosti a zesíleny, stejně jako obvodové zdivo, které je posíleno o 15cm zdiva pro případný další růst domu o další patro a případně podkroví. Současně je provedena dostatečná oprava celkového zateplení domu polystyrenem o síle 5 cm a také zhotovena nová fasáda. Součástí rozsáhlé opravy domu je elektrická energie rozvedena v mědi, vodovodní instalace, jak užitkové vody, tak odpadních vod je zhotovena v plastu. O teplo domova se postará elektrický kotel chytře umístěný v nově zbudovaném sklepě a rozvod tepla plastovým potrubím proudí do nových radiátorů.
Další velmi podstatnou opravou prošla střecha domu a tepelná izolace půdy skelnou vatou. Hlavní krov je v dobrém stavu. Dům je Jižně orientován, a proto je část střechy možné osadit solárními panely, nebo ponechat střešní okna a počítat s menším výkonem těchto panelů vzhledem k menší ploše střechy. Celé přízemí domu má položenou keramickou dlažbu, a to i včetně garáže, která je vybavena novými vraty Hörmann s dálkovým ovládání a zcela unikátní možností přípravy pro moderní dobíjení vaše elektromobilu. Součástí celkové opravy domu je oprava samostatného WC a koupelny s vanou se samostatným sprchovým koutem. Komínové těleso je po revizi a připraveno váš domov zútulnit krásnými krbovými kamny a užít si zcela odlišné romantické chvíle při sledování hřejivých plamenů. Samozřejmostí a součástí opravy jsou vyměněny vstupní dveře za nové plastové. Předzahrádka domu je oddělena moderním plotem a vyplněna bílými oblázky.
Parkování zde naleznete přímo u vašeho domu a ve vaší garáži. Vzhledem k umístění nemovitosti máte na dosah ucelenou a zcela komplexní občanskou vybavenost celé Slatiny od několika školek, škol, obchodních center, pracovních příležitostí od Černovických teras až po Zetor a mnohem více. A pokud se rozhodnete toulat po Brně, zastávka MHD je vzdálena 5 minut pěšky a trolejbus, či autobus vás do centra města dopraví do 15 minut, a to v pravidelných intervalech 8 minut. Samozřejmě výlety do přírody, třeba na Stránskou skálu, nebo na nedaleké Hády jsou jednou z dalších mnoha neomezených možností této lokality.
Hledáte rodinný dům bez investic, za cenu bytu? Navíc s garáží, vlastním soukromí a současně navíc toužíte být součástí bližšího dění centra města Brna? Nenajdete lepší příležitost!
Neváhejte a napište si, či zavolejte o vaši prohlídku nemovitosti.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Číslo nabídky:374360Plocha užitná:86
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:ústřední elektrické
Budova:cihlováDoprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.