Prodej rodinného domu, 99 m2, Ivanovice na Hané
Nedostupné, nevolat

Ivanovice na Hané

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, vám nabízíme příležitost ke koupi rodinného domu 3+1 o zastavěné ploše 123 m2 v Ivanovicích na Hané. V domě je aktuálně započata oprava, kde již byla vyměněna okna za plastová, vyměněny vstupní dveře za hliníkové, z uliční šíře i dvorního traktu je obvodové zdivo zatepleno 5 cm polystyrenem a natažena nová fasáda. V domě jsou zhotoveny omítky v pokojích, opraveny obě koupelny a toalety. Elektřina je nově natažena v mědi a je zde zajištěna možnost podružného měření na dvě možné nově zbudované bytové jednotky. Rozvody elektrické energie jsou ve stavu před revizí. Je nutno osadit a doplnit zásuvkové zakončení.
Střecha RD je původní a je určena dle velkého potenciálu k celkové opravě a k rozšíření o další obytné podkroví, minimálně na úroveň sousední stavby a následné propojení do přístavby. O teplo domova se postará plynový kotel a nový rozvod topného média v mědi. Všechny inženýrské sítě tedy máte přímo po ruce, elektřina, plyn a kanalizace je zavedena v domě. Vodu zde máte z vlastní studny. Na nemovitosti naleznete vydlážděný dvorek, kde společně s vaší fantazií jistě vymyslíte, jak si zde udělat svůj vytoužený kousek ráje na zemi. Dům je v současné stavu obyvatelný a lze tedy další dodělávky a další úpravy realizovat postupně.
Nemovitost je umístěna v klidné části obce v blízkém dosahu samotného centra města a vzhledem k jejímu umístění je vhodný k investici a následnému pronájmu k bydlení pracovníkům zaměstnaným v blízkých výrobních i nevýrobních společnostech sídlících jen pár minut od této adresy. Samozřejmostí je školka, škola, lékaři a všechna potřebná občanská vybavenost. V dojezdové vzdálenosti 30 minut máte Brno, Olomouc, Kroměříž, Prostějov a Vyškov, tedy ať se za prací, nákupy či zábavou vydáte kamkoliv, vždy to bude velmi snadné a přitom nemusíte bydlet ve velkoměstě.

Líbí se vám tato příležitost k velmi zajímavé investici? Neváhejte a dohodněte si svoji vlastní prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Těším se na setkání s Vámi!

Pavel Seidl
Home & Develop partner

Číslo nabídky:376826Plocha užitná:99
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:V rekonstrukciBudova:Smíšená

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.