Prodej bytu 3+kk, 119 m2, Rozsochy
Nedostupné, nevolat

Rozsochy

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi atypický byt v bytovém domě v obci Rozsochy. Obec se nachází mezi Bystřicí nad Pernštejnem a Novým Městem na Moravě. Celková plocha bytu je 119m2.
Dispozice bytu je:
- Předsíň s chodbou o velikosti 15m2
- Samostatné WC 2 m2.
- Technická místnost s elektrickým bojlerem 3m2.
- Šatna o velikosti 9m2.
- Koupelna o velikosti 11m2 s rohovou vanou, sprchovým koutem a wc.
- Kuchyň s jídelnou má velikosti 32m2
- Obývací pokoj o velikosti 31m2.
- Samostatný pokoj má velikost 15m2.
Tuto dispozici lze upravit a případně i některé části rozdělit na samostatné místnosti. Vytápění bytu je ústřední s elektrickým kotlem. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Byt má plastová okna situovaná na jihozápad. Parkovat lze přímo u domu na veřejném parkovišti.
Obec má veškerou občanskou vybavenost, obchod, školu a školku.
PENB zatím nebyl dodán z důvodu přípravy. V domě jsou další bytové jednotky a v současné době se vypracovává prohlášení vlastníka.
Pokud Vás tato nabídka zaujala neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si osobní prohlídku.

Číslo nabídky:305494Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.