Prodej bytu 3+1, 74 m2, Blansko
Nedostupné, nevolat

Blansko

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízím k koupi byt 3+1 v osobním vlastnictví v Blansku. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu na ulici Podlesí. Jedná se o klidnou lokalitu ve městě s okolní zelení a dětským hřištěm. Bytová jednotka se skládá z:
kuchyně 9,6m2
třech pokojů o ploše 20,2, 12,1 a 14,2 m2
spíže 0,4m2
předsíně 7,4m2
Komory, 2,2m2
WC 1,2m2
koupelny 2,3m2
šatna 3,3m2
sklepu 1,3m2
Dále jsou součástí bytu 2 lodžie každá o velikosti 6,4m2 které se nezapočítávají do podlahové plochy bytové jednotky. Náklady na bydlení jsou velice přijatelné, měsíční záloha na služby je 2.640,- Kč + záloha na elektřinu. Dům je po kompletní revitalizaci. Bytová jednotka se prodává včetně větší části zařízení dle dohody s majiteli. K bytu je v případě zájmu možno koupit i garáž stojící v těsné blízkosti domu na vlastním pozemku. Bližší informace Vám rád sdělím telefonicky nebo na prohlídce bytu.
Pokud Vás tento velice pěkný byt zaujal, neváhejte mi zavolat a domluvit si termín prohlídky, prohlídkový den bude ve čtvrtek 9.9.2021 od 10:00 do 18:00 hodin.

Číslo nabídky:322034Plocha užitná:74
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.