Prodej pozemku pro bydlení, 1293 m2, Damnice
Nedostupné, nevolat

Damnice

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízím ke koupi stavební pozemek v obci Damnice o velikosti 1293m2. Pozemek má šířku 15m a délku 85m.
Obec se nachází 6 km od Miroslavi, 12 km od Pohořelic a na hlavní silnici do Znojma jsou 3 km. Obec má novou mateřskou školku s dětským hřištěm. Veškerá občanská vybavenost je v sousedních Jiřicích u Miroslavi vzdálených pouze 1 km. Pozemek je rovina, nachází se v klidné části obce. Dle územního plánu je určen pro plochy smíšené obytné venkovské - SV - Hlavní využití:
- pozemky staveb pro bydlení v rodinných domech, v
- bytových domech,
- pozemky staveb pro občanské vybavení místního významu.
Pozemek má v blízkosti - sklepní uličce, inženýrské sítě (elektřina, voda a kanalizace). Hledáte pozemek k bydlení ? Damnice mohou být Vaším novým domovem.
Majitelé si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérii. V případě potřeby Vám mohu pomoci s financováním hypotečním úvěrem. Pokud Vás nemovitost zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat pro více informací, nebo si domluvit osobní prohlídku. Budu se na Vás těšit.

Číslo nabídky:349712Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.