Prodej rodinného domu, 214 m2, Bystřice nad Pernštejnem
Nedostupné, nevolat

Bystřice nad Pernštejnem

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi rodinný dům o dispozici 5+KK v Bystřici nad Pernštejnem, okres Žďár nad Sázavou. Kolaudace domu proběhla v roce 2012. Zastavěná plocha a nádvoří činí 343 m2, plocha zahrady činí 267m2. Dům sestává ze suterénu a dvou nadzemních podlaží. Celková užitná plocha domu je 214m2.
V suterénu se nachází garáž 20,6m2, kotelna s uhelnou 10,5m2 a sklep 15m2.
V 1NP se nachází šatna 2,6m2, pokoj 12.5m2, koupelna se sprchovým koutem 6,3m2. Z koupelny je vstup na venkovní posezení pod pergolou, obývací pokoj s jídelnou 25,3m2, kuchyňský kout 6,9m2, chodba 2,3m2 a samostatné WC 1,6m2. Z obývacího pokoje je vstup francouzským oknem na balkon.
Ve 2.NP se nachází šatna 2,6m2, koupelna s rohovou vanou a WC o velikosti 6m2, chodba 5,7m2 a 3 pokoje 17m2, 16m2 a 10m2.
Vytápění domu je ústřední na tuhá paliva, ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Součástí domu je velice pěkná okrasná zahrada a původní stodola, která slouží ke skladování dříví. Na zahradě se nachází také malý sklípek. Průkaz energetické náročnosti budovy se vypracovává, proto uvádím hodnotu G.
Pokud vás tento pěkný rodinný dům zaujal neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku. Budu se na Vás těšit.

Číslo nabídky:349714Plocha užitná:214
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:Po rekonstrukci
Topení:ústřední tuhá palivaBudova:cihlová

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.