Prodej rodinného domu, 116 m2, Ostrá
Nedostupné, nevolat

Ostrá

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi rodinný dům v obci Ostrá. Obec ležící v okrese Nymburk, kraj Středočeský, 4,5 Km jihovýchodně od Lysé nad Labem a 11 km západně od Nymburka. Žije zde 577 obyvatel. Nabízený rodinný dům s uzavřeným dvorem má zastavěnou plochu 266m2 a celková plocha pozemku činí 319m2. Proběhla zde kompletní rekonstrukce, nové jsou veškeré omítky, podlahy, rozvody elektřiny, vody a odpadů. Dům má plastová trojskla. Dispozice domu je 3+KK, když 3 místnost má samostatný vstup, kuchyňský kout a předsíň s WC. Jedná se o takzvaný vejmínek. Obytná plocha domu činí 75 m2, velikosti jednotlivých místností jsou zobrazeny v půdorysu. Dále je součástí domu kůlna o velikosti 14m2 ze které je schody vstup na půdu. Tato se dá využít na vybudování půdního bytu. Na uzavřeném dvorku, lépe řečeno okrasné zahrádce se nachází zastřešené zahradní posezení, malá dílna o velikosti 8m2 a navazující průchozí garáž o velikosti 19m2. Celková užitná plocha domu činí tedy 116m2.
Dům je vytápěn elektrickými přímotopy s centrální regulací, je napojen na obecní vodu a kanalizaci. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům má vlastní studnu.
Velkou výhodou obce Ostrá je vlakové nádraží se spojem do Prahy s intervalem 1 hodina a dobou dojezdu cca 35 min. Autem je vzdálenost 41km do středu Prahy. Dům lze využít jak trvalému bydlení tak k rekreaci. V obci je turisty vyhledávané Centrum řemesel a bylinné zahrady "BOTANICUS". Dále je asi 10 minut chůze od domu krásné jezero ke koupaní sousedící s řekou Labe.
PENB se vypracovává proto uvádím hodnotu "G".
Hledáte dům nebo chalupu půl hodiny od Prahy? Neváhejte mi zavolat, zeptat se na cokoli a domluvit si osobní prohlídku. Budu se na Vás těšit.

Číslo nabídky:351248Plocha užitná:116
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:Po rekonstrukci
Topení:lokální elektrickéBudova:cihlová
Telekomunikace:internetDoprava:vlak, silnice, autobus

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.