Prodej komerčního prostoru, 396 m2, Brno

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

20 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brno , Brno-Bystrc

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím k prodeji dům v atraktivní lokalitě na adrese náměstí 28. dubna v městské části Bystrc, v Brně.
Tento řadový cihlový atypický dům nabízí prostorné a moderní prostory s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími a celkovou užitnou plochou 396m². Dům je ve velmi dobrém stavu, což minimalizuje náklady na renovace a zajišťuje dlouhodobou stabilitu investice. Kolaudace domu proběhla v roce 2005. Zastavěná plocha domu je 217m² .

V 1. PP se nachází technická místnost a sklepní prostory o velikosti 59m² uzpůsobené pro příjemné posezení.
Přízemí - 1.NP je vstupní prostor a nebytová jednotka o celkové ploše 119m² . Tato je využitelná ke komerčnímu využití a má plochu 82m² .
Ve 2.NP se nachází bytová jednotka o dispozici 4+1 s lodžií a venkovním atriem o celkové ploše 179m² . Atrium slouží k nerušenému odpočinku, je zde příjemné posezení s vířivou vanou pro relaxaci ducha i těla.
Ve 3.NP se nachází pracovna s terasou a půdní prostory o celkové ploše 42m² .

Dům je vytápěn plynovým kotlem napojený na ústřední topení, je napojen na veškeré sítě.

Hlavním lákadlem této nemovitosti je její výhodná poloha. Nachází se v klidné části Bystrc v Brně, která je oblíbená mezi obyvateli i návštěvníky, také pro její blízkost k Brněnské přehradě. V blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura, jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava.
Tato poloha zajišťuje snadný přístup k různým službám a zároveň nabízí klidné a příjemné prostředí pro bydlení a zároveň podnikání v oblasti služeb, sídlo firmy a pod.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jeho zvolených kritérií. PENB je ve zpracování, proto zatím uvádím hodnotu G.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, velice rád Vám sdělím veškeré informace a tuto velice zajímavou nemovitost představím.

Číslo nabídky:382930Plocha užitná:396
Kategorie:

Komerční objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední plynové, Klimatizace
Budova:Cihlová

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.