Prodej rodinného domu, 200 m2, Moravská Nová Ves

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

2 024 390,00 Kč  (Včetně provize RK)

Moravská Nová Ves

Dnes pro vás máme dům přímo stvořený pro poklidné bydlení v blízkosti okouzlující přírody a v blízkosti Hodonína či Břeclavi.

Představujeme vám exkluzivní prodej přízemního více generačního domu o dispozici 2+1 a 3+kk s vlastním pozemkem o velikosti 675 m² z toho 323m2 je zahrada. Dům se nachází v malebné vinařské oblasti a vyhledávané lokalitě Moravské Nové Vsi, okres Břeclav.

Rodinný dům je před rekonstrukcí. Přední část domu, orientovaná do ulice je dispozičně řešena jako 2+1 s prosklenou verandou s výhledem do dvora, šatnou a opravdu prostornou koupelnou.

Na tuto část domu navazují další tři místnosti s vlastními vstupy, které se přímo nabízí k vybudování další obytné jednotky o dispozici 2+1 nebo 3+kk.
První velká místnost má již zbudované WC a koupelnu a může zde být velká kuchyně, či obývací pokoj s kuchyňským koutem. Další dvě místnosti můžou sloužit jako dětský pokoj a ložnici.

Moravská Nová Ves je městys v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji a žije zde necelých 3000 obyvatel.
Moravskou Novou Ves obklopují vinice a patří mezi největší vinařské obce vinařské podoblasti Slovácko.
Našli byste tu přes 170 vinných sklepů, v nichž hospodaří několik set vinařů, réva zdobí i městský znak.Jedinečnou podívanou nabízí sklepní uličky U Trati, Výmol a Zátiší, kde se pořádá řada tradičních akcí včetně vinobraní.

Meandry řeky Moravy jihovýchodně od Moravské Nové Vsi lemují lužní lesy, které jsou společně s chráněnou krajinnou oblastí Pálava a Lednicko-Valtickým areálem součástí biosférické rezervace Dolní Morava.

Lesy od Hodonína až po soutok řek Moravy s Dyjí protínají cyklostezky, po nichž se pohodlně dostanete například ke Slovanskému hradišti v Mikulčicích. Rájem rybářů, ptáků a vodních živočichů je rozsáhlé jezero nazývané Neoveské jámy, které tu zůstalo po těžbě štěrkopísku.

Městys Moravská Nová Ves nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školky, pošty, potravin, restaurace a mnoho dalšího. Velkou výhodou je i skvělá dostupnost Břeclavi a to pouhých 11 km, nebo Brna po dálnici, která navazuje v přímé blízkosti obce.

Číslo nabídky:371800Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:špatný
Budova:cihlová

O mně

Od svých 18 let se pohybuji ve světě obchodu. Během této 22 let dlouhé jízdy jsem prodával stavebniny, auto chemii, dřevoobráběcí technologie, zdravou výživu a spoustu dalšího. K realitám mě přivedla rodinná kamarádka a jsem jí za to vděčný. Protože až realitní business je opravdu komplexní formou obchodu, která pro mě navíc má tu přidanou hodnotu, že lidem plním jejich sny.

 

Ve světě realit působím od roku 2020 a za tuto dobu mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí.

 

Realitní činnost se stala mým koníčkem, radostí a životním stylem, tento zápal a nadšení jsem nakonec přenesl i na svoji manželku a poslední rok i kolegyni v realitách. Veškeré realitní případy tak řešíme spolu a díky tomu všem klientům nabízíme dvojnásobnou péči i pohled mužského a ženského elementu zároveň.

 

Realitní obchod mi dovoluje na plno využít mé ostatní koníčky jako je profesionální fotografování, tvorbu vizualizací, 3D půdorysů, návrhů interiéru, točení video-prohlídek. Manželka a kolegyně v jednom pak mé schopnosti doplňuje o Home-Staging, který je pro nás nedílnou součástí propagace při prodeji nemovitosti.

 

RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit, jsem si po působení v jiné realitní síti zvolil, protože je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě!

 

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce. Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh, a proto svým klientům vždy naslouchám, abych jim mohl nabídnout individuální přístup.

 

Prodej či nákup nemovitosti je důležitý životní milník, který není radno podceňovat, proto si vybírejte svého realitního makléře opravdu důkladně. Pokud chcete mít makléře dva za cenu jednoho a mít tak dvojnásobnou péči, pak jsme s mojí kolegyní a ženou připravení plnit Vaše požadavky!

Petr Bartoš

Makléř

Certifikáty

rmx-cms 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.