Pronájem bytu 2+kk, 47 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk, 47 m2 na ulici Obilní trh, Veveří.
Tento zrekonstruovaný, vybavený byt nabízí nejen pohodlí moderního bydlení, ale i kouzlo okolí, které je plné historie, kultury a zeleně.

Dispozice bytu:
Prostorná předsíň.
Samostatné WC.
Chodba spojující oba neprůchozí pokoje.
Kuchyňský kout s dostatkem úložného prostoru (trouba, varná deska, lednice)
Ložnice s manželskou postelí, šatní skříní a komodou.
Obývací pokoj se sedací soupravou, obývací stěnou, konferenčním stolkem, jídelním stolem a židlemi.
Koupelna se sprchovým koutem (pračka)

Součástí nájmu je i prostorný sklep o rozloze 6 m2, který se stává nenahraditelným přídavkem k vašemu bydlení. Tento sklep nabízí řadu výhod a možností, které mohou výrazně zlepšit praktičnost a komfort vašeho domova.

Pronájmem tohoto bytu, získáte také možnost využívat „zahradní oázu“ s pergolou, posezením a grilem, která vám poskytne příjemné prostředí pro odpočinek, či společenská setkání.

Byt je připraven k nastěhování od 1.1.2024.

Podmínky pronájmu:
Hledáme spolehlivé nájemce pro dlouhodobý pronájem. Oceníme péči o byt, férové jednání a respektování klidu v domě.

Platby:
Měsíční nájemné ve výši 14.500,-Kč.
Měsíční záloha na elektřinu ve výši 800,-Kč.
Měsíční záloha na plyn ve výši 1.200,-Kč (topení, ohřev vody)
Zálohy za služby (voda, elektřina a úklid společných prostor) ve výši 1.000,-Kč.
Tyto zálohy jsou vypočteny pro 1-2 osoby.

Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 35.000,-Kč.
Provize za zprostředkování činí 17.500,-Kč + 21% DPH

Poloha:
Byt se nachází na prestižní adrese Obilní trh-tato čtvrť je oblíbená pro svou atmosféru, architekturu a blízkost k přírodě, kde najdete běžecké trasy, cyklostezky a místa k relaxování.
Díky centrální poloze je veškerá doprava na dosah. Máte snadný přístup k veřejné dopravě, ale také možnost pěšího objevování všech krás města Brna.
V blízkosti bytu naleznete také veškeré potřebné služby, úřady, zdravotní střediska, obchody, restaurace a kavárny.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.
Jsme připraveni vám ukázat proč je tato adresa skvělým místem pro váš nový domov.

Číslo nabídky:377708Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za měsícStav objektu:po rekonstrukci
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

Od svých 18 let se pohybuji ve světě obchodu. Během této 22 let dlouhé jízdy jsem prodával stavebniny, auto chemii, dřevoobráběcí technologie, zdravou výživu a spoustu dalšího. K realitám mě přivedla rodinná kamarádka a jsem jí za to vděčný. Protože až realitní business je opravdu komplexní formou obchodu, která pro mě navíc má tu přidanou hodnotu, že lidem plním jejich sny.

 

Ve světě realit působím od roku 2020 a za tuto dobu mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí.

 

Realitní činnost se stala mým koníčkem, radostí a životním stylem, tento zápal a nadšení jsem nakonec přenesl i na svoji manželku a poslední rok i kolegyni v realitách. Veškeré realitní případy tak řešíme spolu a díky tomu všem klientům nabízíme dvojnásobnou péči i pohled mužského a ženského elementu zároveň.

 

Realitní obchod mi dovoluje na plno využít mé ostatní koníčky jako je profesionální fotografování, tvorbu vizualizací, 3D půdorysů, návrhů interiéru, točení video-prohlídek. Manželka a kolegyně v jednom pak mé schopnosti doplňuje o Home-Staging, který je pro nás nedílnou součástí propagace při prodeji nemovitosti.

 

RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit, jsem si po působení v jiné realitní síti zvolil, protože je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě!

 

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce. Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh, a proto svým klientům vždy naslouchám, abych jim mohl nabídnout individuální přístup.

 

Prodej či nákup nemovitosti je důležitý životní milník, který není radno podceňovat, proto si vybírejte svého realitního makléře opravdu důkladně. Pokud chcete mít makléře dva za cenu jednoho a mít tak dvojnásobnou péči, pak jsme s mojí kolegyní a ženou připravení plnit Vaše požadavky!

Petr Bartoš

Makléř

Certifikáty

rmx-cms 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.