Pronájem garsoniéry, 23 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Ulice Špitálka, Brno-Zábrdovice
Nájem 8.000,- Kč, se službami 9 300 Kč za měsíc + vratná jistina 1,5 nájmu, rezervační poplatek pro RK 14.500,- Kč včetně DPH.

Dostupné od začátku dubna! Pouze pro 1 osobu!
Chcete si podnajmout zrenovovaný útulný byt či garsonku a cítit se jako doma? Je pro Vás důležité příjemné prostředí a soukromí? Pak je pro Vás nabízené bydlení přímo ideální.
Pronajímaný byt se nachází v klidné městské části s výbornou dostupností do centra města Brna. Výhodou je orientace bytu do klidného vnitrobloku (na východ). Byt je čistý, světlý, vkusně zařízený a dobře vybavený, připravený k okamžitému nastěhování, tak neváhejte!
Dům je udržovaný, společné prostory domu jsou pravidelně uklízeny externí službou. Výtah i parkovací stání před domem (zóna C) je samozřejmostí. Vstup do domu je zajištěn dvěma bezpečnostními dveřmi.

Dispozice bytu: Ústředím bytu (této) garsonky je světlý pokoj s kuchyňskou linkou o velikosti 10,2m2. Odtud můžete jít do koupelny s nadstandardním sprchovým koutem i WC (3,3 m2) nebo na balkón (2,2m2), kde si můžete vychutnat snídaně či sklenku vína. Výhodou tohoto bytu je vyvýšená ložnice s úložným prostorem o velikosti 5 m2. Součástí je i vstupní chodba o velikosti 4,9 m2. Chodba je společná i pro sousedící bytovou jednotkou, každá bytová jednotka má své bezpečnostní dveře.

Byt je vybaven: pračkou, ledničkou, varnou konvicí, mikrovlnou troubou, dále kuchyňskou linkou se základním vybavením, komodou, rozkládacím stolkem s židlemi, botníkem a věšákem. Vyvýšené lůžko poskytuje pohodlí pro spaní a dodatečný nadprůměrný úložný nebo odkládací prostor. Výhodou je také rozkládací pohovka, která může sloužit jako plnohodnotné lůžko. Celkový dojem tohoto útulného pokoje podtrhuje elegantní tapeta, záclony s šedými závěsy a polštáři. V bytě je nová elektroinstalace, vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem značky BAXI. Okna jsou plastová, výborně tlumící venkovní ruch. Nově přivedena WiFi.

Byt bude volný a připravený k nastěhování začátkem dubna. Prohlídky jsou možné po domluvě, pondělí až pátek po 17 h. Majitelka si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě svých kritérií.
Těším se na prohlídku.

https://youtu.be/L8oWaYYrtwE

Číslo nabídky:331064Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:7Podkategorie:

1+kk

Jednotka:za měsícStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.