Prodej pozemku pro bydlení, 493 m2, Olbramovice
Nedostupné, nevolat

Olbramovice

Hledáte pouze pozemek o velikosti 493 m2 uprostřed klidné obce nebo Vás bude lákat možnost zvětšit pozemek na celkem 1.243 m2 s rodinným domem k rekonstrukci a vytvořit zajímavé vícegenerační bydlení?

Tuto hádanku vysvětlím lehce: pozemek 855/1 má výměru 493 m2 a hned se na něm dá začít stavět. Možností je ale koupit si i sousední pozemek p.č. 523 a p.č. 1212/27 o výměře 750 m2 s rodinným domem, který se dá buď zrekonstruovat nebo zbořit a na jeho půdoryse postavit další rodinný dům. Vznikne vám tak z obou stran přístupný prostor, kde oba rodinné domy budou mít dostatek soukromí a přitom i velký společný pozemek na zahradu nebo zábavu. Ideální jako dvougenerační bydlení.

Pozemek je nyní s přístupem z nově zbudované obecní komunikace s uliční šíří cca 20 metrů. Výhodou je v případě koupě se sousedním pozemkem p.č. 523 zvětšení uliční šíře na cca 40 metrů s využitím stávajících původních hospodářských budov, které Vám okamžiku stavby mohou poskytnout přístřeší a úschovu choulostivého stavebného materiálu. Ten nebude na stavbě překážet, bude krytý a přesto blízko k místu použití. Pozemek byl velmi úrodnou zahradou a výhodou jeho polohy je i to, že váš nový dvůr a zázemí bude orientováno na jih a východ.

Velkým bonusem je pro ty z vás, kteří hledají pozemek větší s cílem vybudovat 2 nemovitosti, možnost koupit i pozemek sousední, kde nyní stojí rodinný dům, určený k rekonstrukci. Ten má přístup z opačné strany, opět z obecní komunikace. Na vás je, zda jej budete rekonstruovat nebo využijete jeho půdorys jako prostor pro novou stavbu po zbourání této nemovitosti.

Polohou jsou Olbramovice skoro uprostřed trojúhelníku Brno, Znojmo, Mikulov, přičemž do každého z těchto měst pojedete nejdéle 35 minut.

Rád Vám v případě zájmu pošlu odkaz na informace, fotografie, video a také půdorys, který umožňuje lépe plánovat budoucí úpravy hlavně možnostmi: Zobrazit půdorys nebo Režim měření.

Majitel má právo vybrat si kupujícího dle svých kritérií a podle nejvýhodnější nabídky.

Těším se na prohlídku s Vámi, nemovitosti v Olbramovicích poskytují zajímavé výzvy jak nákup samotného pozemku nebo společný projekt rodinného domu k rekonstrukci a sousedního pozemku.

Číslo nabídky:362387Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizace

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.