Prodej rodinného domu, 150 m2, Deblín
Nedostupné, nevolat

Deblín

V klidné části obce nabízíme k rekonstrukci a přestavbě rodinný dům v dispozici 2+kk. Poloha domu mimo hlavní silnici z něj činí zajímavý dům pro potenciál rekonstrukce z důvodu pozemku ve svahu s možností vybudování garáže nebo i parkovacího stání přímo z boční silnice, další možností je využít prodloužení užitné části o přístavek, provést změnu dispozice předsíně, koupelny a navazujícího sklepa. Pozemek ve svahu dále nabízí možnost využití půdy, která je přístupná přímo ze zadní části domu, na který navazuje zahrada. Ta má dalších 552 m2 a nabízí prostor pro vybudování posezení nebo okrasného zahradního zákoutí.

Dům je možné okamžitě využívat a započít stavební práce pro vybudování nového domova.

Deblín je městys v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Křižanovské vrchovině, žije zde přibližně 1 100 obyvatel. V Deblíně se nachází zdravotní středisko, základní škola a knihovna a je také centrem místní farnosti. Deblín je asi 6 km a cca 10 minut od Tišnova, má dobrou dopravní dostupnost i do dalších větších měst: do Velké Bíteše 13 minut, podobně i do Veverské Bítýšky, do centra Brna se dostanete do 40 minut.

Rodinný dům má dispozici místností v jedné řadě, vstupem v levé části domu procházíte předsíní o velikosti 5 m2 vlevo do ložnice s cca 12 m2, doprava do kuchyně s 19 m2, za ní do obývacího pokoje s dalšími 19 m2 nebo přímo do koupelny a WC s cca 4 m2. na stavbu domu kolmo navazuje kopaný sklep do svahu, má celých 10 m2. Půdní prostory jsou přístupné zezadu, kde vyvýšený svah umožňuje přímý přístup do půdních prostor. Trámy a krovy jsou původní, krytina je půlená taška.

Podlahy obytných místností jsou dřevěné, v koupelně dlažba. V domě je zaveden plyn, elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Je zde ústřední topení s vlastním plynovým kotlem i komín pro topení tuhým palivem. Ohřev vody zajišťuje 80 litrový elektrický bojler.

Poznámka: nemovitost je nevyklizená jak v obytné části, tak i na půdě a ve sklepě.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Energetický štítek není zpracován, proto uvádíme třídu G, k dispozici jsou náklady na služby a rozpis záloh dle faktur.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:375626Plocha užitná:150
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.