Prodej rodinného domu, 186 m2, Jemnice
Nedostupné, nevolat

Jemnice

V okrajové části čtyřtisícového města Jemnice na vás čeká dům o dvou bytových jednotkách, možné vícegenerační bydlení. Obě jednotky jsou po kompletní, zdařilé a velice citlivě prováděné rekonstrukci, zahájené v roce 2017. Byty jsou stavebně oddělené s vlastními vchody, situovanými ze dvora.

Do hlavní bytové jednotky 4+1 vstupujete přes uzavřenou verandu do chodby, propojující ostatní obytné místnosti: obývací pokoj s jídelnou, kuchyni a tři ložnice, koupelnu a WC. Bytová jednotka 1+1, původní vejminek má praktické zádveří, kompletně zařízenou kuchyni se spotřebiči: myčka značky Bosch, retro vestavná trouba a mikrovlnka značky Teka a vestavná plynová pětihořákova varná deska značky Smeg, koupelnou s umyvadlem, sprchovým koutem a WC, kuchyní s jídelnou, větším obývacím pokojem.

Stáří domu je okolo 90 let, kdy nemovitost byla po celou dobu obývána a udržována. V průběhu rekonstrukce byly položeny nové nášlapné vrstvy podlah, dlažby vinyl, ošetření původních parket, v obou koupelnách je podlahové topení, ve větší bytové jednotce je podlahové topení navíc ještě i v kuchyni a v obývacím pokoji s jídelnou. Dále byly vkusně a stylově osazeny vnitřní i venkovní dveře včetně obložek. Pro lepší tepelnou pohodu majitel provedl kvalitní zateplení stropů, součástí této úpravy byla i výměna radiátorů a stávajících oken. Na míru vyrobená kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů a vestavěných skříní skvěle ladí s barevným provedením interiéru. Obytný prostor je možné zvětšit a podle vlastních představ opravit i o půdní prostor, který je v původním stavu.

Na rodinný dům stavebně navazuje vedlejší zděná přízemní stavba - bývalý hospodářský objekt s chlévy. V současné době je zde kotelna na tuhá paliva se zplynovacím kotlem a sklad s uhlím, sklad nářadí a materiálu. Současné zásoby paliva jsou minimálně na dvě zimy. Ve dvoře najdeme další zděné stavby – kolnu s navazující stodolou a dílnou. Kolmo k nim stojí průchozí a ze dvora do zahrady průjezdná stodola. Jistě oceníte i suchý a prostorný sklep na skladování potravin. Na pozemku je také vlastní studna s užitkovou vodou.
Pozemek o celkové výměře 2 234 m2 má celkem 1 001 m2 zahrady.
Dům není nijak exekučně zatížen a není zde žádné věcné břemeno .

Funkční celek staveb má nepravidelný tvar, jehož hranice je zčásti tvořena nosnými zdmi staveb, v zahradní části pak pletivovým plotem na betonových sloupcích. Na střeše domu je připravena montáž pro fotovoltaiku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:376483Plocha užitná:186
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:smíšená
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Doprava:autobus

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.