Prodej rodinného domu, 195 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Židenice

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout ke koupi rodinný dům o dispozici 3+1, umístěném na pozemku o výměře 206 m2 . Tento čtyřpodlažní řadový dům o celkové užitné ploše 195 m2 se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě v Brně Židenicích na ulici Buzkova.
RD byl postaven CCA v roce 1930. V 60. a 80. letech proběhly rekonstrukce a v roce 2013 oprava střechy.
Jedná se o částečně podsklepený, cihlový dům (uliční šíře 8,3 m , šíře domu 7,1 m ) se sedlovou střechou, ležící na pozemku 206 m2. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a je vzdálena pouhých pár minut od centra Brna.
Uspořádání místností :
1pp : sklep, prádelna
1np : 1 x pokoj , kuchyň , WC, koupelna , schodiště
2np : 2 x pokoj , schodiště
3np : půda , dílna
Zdrojem tepla je plynový kotel Ariston s průtokovým ohřevem. V celém domě je zavedeno ústřední topení. V domě jsou nové el. rozvody v mědi. Proběhla výměna vchodových dveří a oken.
Za domem se nachází menší zahrada, která nabízí dostatek soukromí pro relaxaci. Na pozemku je obecní voda, elektrická (230 V) , plynová a kanalizační přípojka.
Dům je vhodný k modernizaci dle představ budoucích majitelů a vzhledem k možnostem vybudování 3 bytových jednotek o velikosti 2+kk je skvělou příležitostí pro investory.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat a můžeme se potkat přímo zde na Buzkové.
V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.
PENB nebyl dodán, a proto ze zákona uvádíme třídu "G".

Číslo nabídky:353482Plocha užitná:195
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:cihlováTelekomunikace:internet
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

 

Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem. Při prodeji věnuji maximální úsilí přípravě a profesionální prezentaci prodávané nemovitosti. Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně ... a to vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

 

Bude mi velkou ctí se s vámi potkat a být součástí vaší velké životní změny, kterou prodej či koupě nemovitosti bezesporu je.

Petr Obhlídal

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.