Prodej , 220 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

Nabízíme vícegenerační rodinný dům v klidné části Bystrce. V blízkosti obchodního domu Javor.
Dvoupodlažní cihlový dům v řadové zástavbě s převážně podsklepenou částí, se sedlovou střechou.
- zastavěná plocha 169 m2
- sklep 69 m2
- I.NP 110 m2
- II. NP 110 m2
- půda 86 m2
- IS - kanalizace, plyn, voda a NN (vytápění - UT plynové)
Nemovitost s potenciálem modernizace dle Vašich představ a využití celé uliční šíře a hloubky objektu při případné zamýšlené přestavbě nadzemních podlaží a podkroví.
Užitný prostor pak dále navíc doplňuje 2 prosluněné terasy v patře (11 m2 a 12 m2) a 1. NP se nachází zimní zahrada (11 m2).
Dvůr vybízející k posezení s dostatkem soukromí a částečné podsklepení k uskladnění vína nebo zeleniny s umístěním technického zázemí domu.
Měsíční náklady:
vodné a stočné: 2200,-
plyn: 4310,-
elekro: 3190,-

Možností, které dům nabízí je jistě více, stejně tak uspořádání pokojů a dispozice, záleží na Vašich potřebách, jestli dům pouze zmodernizujete nebo přestavíte. Ideální je však pro rodinu, nebo se také nabízí funkční členění např. na komerční prostor v přízemí a ve vyšších patrech obytná část. Parkování lze řešit vybudováním garáže, avšak možné je parkovat i v ulici a blízkém veřejném parkovišti (do 300 metrů).

Lokalita se pyšní občanskou vybaveností a také klidem, možnostmi trávit čas v přírodě, a sice: v Údolí oddechu, okolí Brněnské přehrady, wellness Maximus Resort, obory Holedná nebo v golfovém resortu Kaskáda v neposlední řadě s dětmi v ZOO Brno, ostatně obchody, ZŠ, MŠ, blízkost MHD, to vše doplňuje komfort bydlení.

Číslo nabídky:353128Plocha užitná:220
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:dobrýTopení:lokální plynové
Budova:cihlová

O mně

 

Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)

Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující. Ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým. Tohle je moje cesta, tímto se řídím.

 

Snažím se svoji práci odvádět na 100%, profesionálně a zodpovědně. Naučila jsem se, že je důležité klientům naslouchat, abych věděla jakou životní situaci řeší, jaké důvody je vedou k prodeji nemovitosti a s čím jim mohu pomoci.

 

Hodnota člověka není v tom, co udělal pro sebe, ale pro ostatní" (A. E. )

 

Zakládám si na lidském přístupu, spolehlivosti a důvěře.

Bc. Radka Krulová

Makléř

Certifikáty

bronze 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.