Prodej chaty, 34 m2, Ivančice
Nedostupné, nevolat

Ivančice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji celoročně obyvatelnou chatu v Ivančicích v lokalitě Stříbský mlýn.
Chata má dispozici 2+kk. ¨Je napojena na rozvod elektřiny, vodu čerpá z vlastní studny.
Topení je zajištěno kamny na tuhá paliva.
Zastavěná plocha a nádvoří je 35m2, zahrada ke které patří i koryto potůčku Martálka má celkovou výměru 1228m2.
Na pozemku se nachází stodola. která slouží jako dílna, společenská místnost, pergola, zděná psí bouda, přístřešek pro skladování dřeva, udírna s grilem a kurník.
15 minut chůzí od chaty se nachází rekreační louka s občerstvením o možnosti přírodního koupání u splavu na řece Jihlavě.
Chata je ihned volná k nastěhování.
Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře nabídky.
Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím předložen, proto uvádíme v souladu s právními předpisy energetickou tř. G. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:346806Plocha užitná:34
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:dobrýTopení:lokální tuhá paliva
Budova:cihlováDoprava:vlak, silnice, autobus

O mně

 

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Zejména v případě kdy vám společenská situace znemožní pokračovat v úspěšně vypracovaném byznysu. Nicméně, zavřou-li se vám jedny dveře vždy se vám nějaké jiné otevřou! Jsem rád, že jsem mohl vstoupit do světa realit, který je mým dlouhodobým koníčkem. Společnost RE/MAX pro mě byla od samého začátku jasnou volbou mezi realitními kancelářemi. Silná značka, profesionalita, akreditovaná RE/MAX Akademie, ve které se mohu jako makléř neustále vzdělávat, kolektiv lidí, kteří mi vždy a rádi pomůžou, a to nejdůležitější – důraz na spokojeného klienta.

 

Při prodeji využívám nejmodernější technologie jako je home-staging, video-prohlídky, profesionální fotografie, 2D i 3D půdorysy, vizualizace a inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech. Pracuji se sociálními sítěmi. Vše s jasným cílem: prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti!

 

Bude mi ctí být součástí vaší velké životní změny, kterou prodej či koupě nemovitosti je.

Robert Záděra

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk 195x200_RMX_Aukcni_specialista certifikat_2 Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.