Prodej bytu 3+1, 66.88 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Doporučujeme shlédnout videoprohlídku.

Byt je v obyvatelném stavu a v případě zájmu je možné se ihned nastěhovat. Je proto vhodný i jako investice za účelem pronájmu například pro studenty a to právě díky zajímavé pořizovací ceně. Pro rodinné bydlení však doporučujeme provézt rekonstrukci. Díky čemuž si jej můžete přetvořit dle svých vlastních představ o bydlení. V rámci realitního servisu umíme doporučit ověřené společnosti, které Vám s rekonstrukcí pomohou nebo ji za Vás celou zrealizují.

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout ke koupi bytovou jednotku o dispozici 3+1 se zasklenou lodžií a sklepní kójí o celkové užitné ploše 66.8 m2. Byt se nachází ve čtvrtém patře (5.NP) panelového domu, který v letech 2014/2015 prošel revitalizací. Došlo k výměně oken za plastová, nahrazení původního osobního výtahu za nový a zateplení fasády. V roce 2021 potom byly zrekonstruované stupačky a namontovaná nová měřidla.

Okna malého pokoje a kuchyně jsou situovaná směrem na SEVER, ložnice na ZÁPAD a obývací pokoj s lodžií na JIH.

Byt je určený k celkové rekonstrukci, díky čemuž si jej můžete přetvořit dle svých vlastních představ o bydlení.

V předsíni o výměře 11.33m2, kuchyni o výměře 6,48m2 a spíží o výměře 1.24m2 je pod kobercem původní linoleum. V pokojích o výměrách 7.76m2, 12.09m2 a 17.48m2 jsou položeny původní parkety a umakartové bytové jádro o výměře 4,36m2 má taktéž podlahu z linolea.

Zasklená lodžie o výměře 6.14m2 nabízí příjemný prostor pro posezení u kávy v jakémkoliv počasí, pěstování květin či sušení prádla.

Uzamykatelná sklepní kóje v suterénu domu je vybavena dřevěnými policemi.

Ohřev vody a vytápění jsou zde řešeny dálkově. V bytě je zaveden plyn s vlastním plynoměrem.

Náklady na bydlení pro 1 osobu činily za rok 2021 celkem 3.974,-Kč/měsíc. Z čehož je 1.160,- Kč příspěvek na správu domu a pozemku, 1.439,- Kč za ohřev vody a vytápění, 326,- Kč vodné/stočné, 249,- Kč za služby spojené s užíváním bytu a domu, 300,- Kč zálohy na plyn a 500,- Kč zálohy za elektřinu.

V této chvíli nemáme k dispozici PENB, proto než-li jej budeme mít, uvádíme ze zákona tř.“G“.

Zaujala vás tato nemovitosti a dokážete si představit, že se stane vaším novým domovem? Neváhejte mě kontaktovat pro sjednání termínu vaší osobní prohlídky.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:344037Plocha užitná:66.88
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíTopení:ústřední plynové
Budova:panelováTelekomunikace:telefon, internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.