Prodej rodinného domu, 159 m2, Ivanovice na Hané
Nedostupné, nevolat

Ivanovice na Hané

Doporučujeme shlédnout videoprohlídku. V rámci realitního servisu umíme doporučit ověřené společnosti, které vám s dokončením rekonstrukce pomohou nebo ji za vás celou zrealizují.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji ke koupi nabídnout cihlový rodinný dům v osobním vlastnictví vystavěném v obci Chvalkovice na Hané, které se nachází zhruba 1130 metrů od hranice Jihomoravského a Olomouckého kraje. Díky této zajímavě strategické poloze to místní obyvatelé mají blízko do hned několika velkých měst. Ve Vyškově jste za 10 minut, Brno a Olomouc jsou vzdáleny 30 minut a do zlína pojedete zhruba 40 minut.

Nemovitost má dvě nadzemní podlaží a celkovou podlahovou plochu circa 159m2 s pozemkem o rozloze 362m2. Dům prošel v roce 2016 částečnou přestavbou a to zvýšením půdního prostoru na plnohodnotné obyvatelné podkroví, zbudováním nové valbové střechy za použití pálených střešních tašek Tondach, výměnou původních oken za nová plastová. Dále došlo k podřezání cihlového zdiva a instalace venkovní hydroizolace. Nynější majitel téměř dokončil bourací a vyklízecí práce směřující ke kompletní rekonstrukci a změně dispozice na 5+1. V přízemí domu je zamýšlena ložnice se šatnou, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, obývací pokoj s francouzskými okny přímo pod venkovní pergolu a nová moderní kuchyně s jídelnou. Podkrový, dle půdorysu, může nabídnout druhou koupelnu a další dvě ložnice. V domě je plynová přípojka, která je momentálně odpojená. Podlahy jsou připraveny k instalaci vnitřní izolace a položení podlahového topení.

Nynější majitel plánoval instalaci fotovoltaických a solárních panelů. Na pozemku je i vlastní studna. Optický kabel pro připojení k internetu je vyvedený přímo u domu.

V této chvíli není možné vypracovat PENB, proto než-li to možné bude, uvádíme ze zákona tř.“G“.


Zaujala vás tato nemovitosti a dokážete si představit, že se stane vaším novým domovem? Neváhejte mě kontaktovat pro sjednání termínu vaší osobní prohlídky.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:350623Plocha užitná:159
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:V rekonstrukci
Budova:cihlová

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.