Pronájem bytu 1+kk, 24 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Ivanovice

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár. Drobní domácí mazlíčci jsou vítáni.

Ve výhradním zastoupení si vám dovoluji nabídnout dlouhodobý podnájem zrekonstruovaného bytu s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 24m2 po rekonstrukci v Brně - Ivanovicích nacházející se na konci klidné ulice Kouty.

Jednotka se nabízí nevybavena, je umístěna v suterénu řadového rodinného domu. Před vchodem do bytu je společné zádveří, ve kterém je umístěna nová funkční pračka, kterou je možno využít pro vlastní potřeby. V obchodním centru Globus vzdáleném 5 minut autem je také prádelna Arbela.

Městská část Brno - Ivanovice se nachází na severním okraji Brna a je napojena na hlavní tah Svitavy - Brno, který zajišťuje perfektní dostupnost do centra města či na velký městský okruh. Navíc zde projíždí linky MHD č.41 a 71 s napojením v Králově poli - nádraží. Skvělým bonusem je také nedaleký vstup do lesa. Perfektní pro procházky třeba se čtyřnohým mazlíčkem.

Byt je vybavený kuchyňským koutem značky Ikea s indukční varnou deskou Gorenje a podpultovou lednicí Whirpool.

Okna bytu jsou situována na východ.

I přes umístění jednotky v suterénu je zde dostatek přirozeného světla díky adekvátně velkým oknům.

Parkování je možné na ulici kouty cca 20m od nemovitosti.

V bytě je připojení k internetu.

Cena za podnájem bytu je 10.000,- Kč / měsíc.
Měsíční zálohy na energie (voda, topení, elektřina, internet) jsou hrazeny paušálně ve výši 1800,- Kč / 1os nebo 2800,- Kč / 2os
Vratná kauce je 1,5 nájmu tedy: 15.000,- Kč
Odměna realitní kanceláře je 18.150,- Kč (vč. DPH)
Celkový obnos k nastěhování činí 44.950,- Kč (45.950,- Kč pro 2os)

Zaujal Vás tento byt? Neváhejte mě kontaktovat a zarezervujte si váš čas prohlídky.

Energetický štítek není v současné době k dispozici, proto uvádíme hodnotu G, což neznamená, že byt do této třídy spadá.

Byt je volný, připraven ihned k nastěhování.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě svých kritérií.

Číslo nabídky:368886Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:-1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceElektřina:230 V
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:smíšená
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.