Prodej garáže, 39 m2, Bukovina
Nedostupné, nevolat

Bukovina

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi garáž s dílnou a sklepem o celkové zastavěné ploše 39 m2 v Bukovině na Blanensku. Jedná se o betonovou skořepinovou garáž na jedno auto + dílnu o stejné velikosti pod kterou se nachází sklep vhodný na uskladnění zeleniny. Ve sklepě se ještě nachází vodní nádrž na dešťovku. Garáž bude uvolněna dle dohody.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pro bližší informace či zájmu o prohlídku mne prosím neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:364558Kategorie:

Malé objekty, garáže

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:dobrý
Budova:smíšená

O mně

 

K realitám jsem se dostal po mnoholeté práci ve stavebnictví. A jelikož jsem dostal možnost pracovat pro REMAX, nejznámější značku v oboru nejen u nás ale i na světě, moje volba byla jasná! Vybral jsem si kancelář REMAX Delux, která je v současné době jednou z nejúspěšnějších kanceláří v ČR.

 

Na remaxu mě zaujal zejména velice propracovaný vzdělávací systém, který ze mě udělal profesionála v oboru realit a dále individuální přístup ke každému klientovy s ohledem na jeho potřeby. Také etický kodex, kterým se musí každý makléř řídit najdete jen málo kde.

 

Realitní business se v současné době posouvá každým dnem dál a technologie které dnes mám k dispozici mne umožňují prezentovat Vaši nemovitost způsobem před několika lety takřka nevídaným. Prezentace Vaší nemovitosti formou videoprohlídky, virtuální prohlídky, nafocení profesionálním fotografem, home staging a spoustu dalšího, je pro mě při prezentaci Vaší nemovitosti naprostou samozřejmostí. Díky takto propracovanému marketingu se nám daří prodávat Vaše nemovitosti až za o 17 % vyšší cenu než u konkurence.

 

Jelikož je práce realitního makléře velice různorodá, stala se pro mě nejen prací, ale i koníčkem a životním stylem. Budu rád, když budu moci pomoct či poradit i Vám!

Václav Veselý

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.