Prodej rodinného domu, 182 m2, Popůvky
Nedostupné, nevolat

Popůvky

Hledáte-li nemovitost k trvalému bydlení nebo rekreaci v bezprostřední blízkosti přírody a přitom v příjemné dojezdové vzdálenosti od centra města Brna, potom Vám ke koupi nabízíme tento dům s obytným podkrovím v Popůvkách u Brna.

Zděná novostavba domu z r.2016 je umístěna ve svahu, který je orientován k JZ straně. Nabízí dispozicí 5+kk a užitnou plochu 182,3 m2 s pozemkem o celkové výměře 593 m2. Stavba s č.e. je katastrem nemovitostí vedena jako stavba rodinné rekreace.

V přízemí domu na zádveří navazuje chodba, ze které po pravé straně vstupujeme do místnosti zařízené policovým systémem sloužící jako velká šatna, dále do prostorné koupelny se sprchovým koutem a dvěma umývadly a na samostatnou toaletu. Po levé straně do sklepa (suterénu), na schodiště z dubového masivu a do obývací části s kuchyňským koutem.

Podkroví domu nabízí tři ložnice, koupelnu s vanou i se sprchovým koutem a toaletou, štědrý prostor půdy potom velké množství úložného prostoru.
V suterénu se nachází letní zahrada, technická místnost a WC.

Dům je napojen na obecní vodovod, o vytápění se stará kotel na tuhá paliva, ohřev vody zajištuje kombinovaný bojler (tuhá paliva nebo el.) a solární panely umístěné na střeše domu. Na pozemku vlastní vrtaná studna (35m), čistička odpadních vod a zpevněné parkovací stání. Je plánováno zbudování asfaltové cesty, v současné době je pozemek přístupný z místní přilehlé nezpevněné komunikace. Ihned k nastěhování.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si termín prohlídky.

Číslo nabídky:344240Plocha užitná:182
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.