Prodej činžovního domu, 598 m2, Prostějov
Nedostupné, nevolat

Prostějov

Nabízíme Vám zajímavou investiční příležitost nebo možnost vícegeneračního bydlení v podobě bytového domu v centru města Prostějova na ul. Krapkova.

Dvoupodlažní bytový dům o zastavěné ploše a nádvoří 309 m2 se zahradou o výměře 187 m2 je z větší části podsklepen, nabízí čtyři samostatné bytové jednotky a velký půdní prostor, který je vhodný pro vybudování dalších dvou bytů o dispozici 2+kk. V suterénu domu se nachází garáž, dílna, 4 sklepy a společný prostor původně využívaný jako prádelna a sušárna.

V 1.NP jsou dvě bytové jednotky o dispozici 3+1. Jedna se samostatným vchodem o výměře 62 m2 a druhá se zimní zahradou a výměrou 98,6 m2.

V 2.NP se nachází dvě bytové jednotky s balkonem, šatnou a spíží o velikosti 3+1 (98,6m2) a 2+1 (73,2 m2). Balkony jsou orientovány do zeleně zahrady, na které nalezneme i krásné vzrostlé stromy – italskou pinii, tatranský smrk nebo meruňku.

Dům je zateplen, má plastová okna, částečně nové rozvody elektřiny, je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Každá jednotka má vlastní plynový kotel, který zajišťuje vytápění a ohřev vody.

Statutární město Prostějov se nachází 15 km JZ od Olomouce a 45 km SV od města Brna. Nabízí výbornou dopravní obslužnost a veškerý komfort většího města s kompletní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti od domu.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si prohlídku.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, z tohoto důvodu uvádíme tř. G.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:344357Plocha užitná:598
Kategorie:

Nájemní domy (činžovní domy)

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.