Prodej bytu 3+kk, 76 m2, Ostrava
Nedostupné, nevolat

Ostrava , Michálkovice

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi tuto zrekonstruovanou bytovou jednotku se zahradou a garáží v Ostravě Michálkovicích na ulici Československé armády.
Byt o podlahové ploše 78 m2 je situovaný v 2.patře třípatrového cihlového domu. Okna v obývacím pokoji s kuchyní jsou orientována na sever a ložnice s pokojem mají okna na jih směrem na zahradu. Dispozice bytové jednotky je dle půdorysu, obývací pokoj je propojený s jídelnou a kuchyní, pokoje jsou samostatné, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost.
Součástí prodeje bytu i je podíl na zahradě za domem a garáž. Ideální bydlení pokud hledáte nemovitost poblíž centra města a k tomu byste rádi využili volný čas ke klidnému posezení na zahradě, hraní s dětmi nebo s domácími mazlíčky.
Byt je po rekonstrukci, elektrorozvody jsou v mědi, kuchyňská linka je včetně vestavěných spotřebičů, součástí prodeje může být i část vybavení. Dům se bude v nejbližší době zateplovat.
Lokalita je klidná, žádaná, veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí, parkování před domem a také za domem, vzdálenost do centra města 4 km.
Vřele Vám doporučuji prohlídku.

Číslo nabídky:384209Plocha užitná:76
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:SmíšenáVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.