Prodej stavebního pozemku 1 618 m2 včetně rozestavěného objektu
Nedostupné, nevolat

Ráječko

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji jedinečný stavební pozemek o celkové výměře 1 618 m2 v obci Ráječko, která se nachází 4 km od Blanska.

Součástí prodeje je i rozestavěný objekt včetně stavebního projektu a platného stavebního povolení, Mobilhomu, dětského hřiště a stavební buňky.
Objekt je na 30 m širokém pozemku, který je svažitý a má kaskádovitý terén. Na pozemek můžete vejít 2 vstupy a je nově oplocen. Jsou zde 2 studny a přípojky elektřiny. Odpadní vody jsou likvidovány na ČOV, která je na pozemku objektu.
Je udělána základní deska a opěrné stěny. Dle projektu bude dům dvojpodlažní. V 1NP bude kuchyně s obytnou místností o výměře 55 m2, místnost 13 m2, šatna 11 m2, předsíň 2 m2, WC 2,4 m2, úklidová místnost 2 m2 a technická místnost 4,6 m2. Ve 2NP bude chodba 14 m2, pokoje 14, 11, 11 m2 , koupelna s WC 14 m2 a šatna 6 m2.

Ve vrchní části pozemku je postaven Mobilhome 2+kk s celkovou výměrou 27 m2 a okolo něj je prostorná terasa, kde si můžete vychutnávat jedinečného výhledu do okolní krajiny. Najdete zde velkou obytnou místnost s kuchyňským koutem a posezením, ložnici, toaletu a WC. Mobilhome prošel na jaře 2019 renovací, při které bylo uděláno - nové zateplení, elektřina a nová ložnice. Rozvody vody jsou tažené vnitřkem. Jsou udělány i nové podlahy - PVC v obytné místnosti a v ložnici koberec.

V obci Ráječko je zachován ráz menší klidné obce se základní občanskou vybaveností. Poskytuje bydlení v klidné lokalitě Moravského krasu. Tato oblast nabízí velké množství volnočasových aktivit v přírodě. Mimo jiné je nedaleko rozlehlá turistická oblast Jedovnic nebo propast Macocha.Veškerou občanskou vybavenost najdete v Blansku. Najdete zde i aquapark, zimní stadion, knihovnu či muzeum.

​Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.​ Těším se na Vás!

Číslo nabídky:273643Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:Cisticka odpadnich vod pro cely objektVoda:Zdroj pro cely objekt
Elektřina:230 V, 400 VDoprava:Vlak, Silnice, MHD, Autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.