Pronájem bytu 2+kk, 36 m2, Praha
Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 18

Hledáte útulné startovací bydlení ve vyhledávané lokalitě Letňany?

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s celkovou výměrou 36 m2 včetně lodžie a sklepní koje. Byt je k nastěhování od 1.6.2021.

Celá bytová jednotka je po kompletní rekonstrukci. Po pravé straně předsíně se nachází prostorný sprchový kout s toaletou, kde je dostatek místa na pračku i sušičku. Po levé straně je obytný prostor s kuchyňským koutem o výměře 15,6 m2. Součástí kuchyňského koutu je linka se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, digestoří a myčkou. Z tohoto pokoje vstoupíte na zasklenou důmyslně zařízenou lodžii(3,7m2), kde můžete pohodlně relaxovat, pěstovat bylinky či grilovat. Obě místnosti jsou orientovány na východ s výhledem do klidné parkové zóny.

Majitel při podpisu Nájemní smlouvy požaduje vratnou kauci ve výši 15 000,- Kč. Zálohy na služby jsou 2 100,-Kč/1-2 osoby, elektřina bude přepsána na nájemníka. Internet není v ceně.

Byt má plastová okna se žaluziemi, v místnostech a předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba, zárubně i dveře jsou také nové, obzvlášť oceníte zasunovací skleněné dveře z předsíně do obytné místnosti.

Bytový dům je velmi dobře udržovaný, má nový výtah a společné vstupní suterénní prostory mají zabudovaný kamerový systém. U domu snadno zaparkujete. V okolí je veškerá občanská vybavenost, kterou potřebujete ke každodennímu životu. V OC Letňany jste za pár minut, dále je v blízkosti velké množství menších restaurací, cukráren či kaváren. Nedaleko od domu jsou zastávky MHD a stanice Metra trasa C. Lokalita dále nabízí i široký výběr volnočasových aktiv např. sportovní centrum Letňany s tenisovou halou, zimním stadionem, aquaparkem, lesopark Letňany a spoustu jiných ...

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Zaujal Vás tento útulný byt? Zavolejte mi a domluvte si čas prohlídky. Prohlídkový den je ve čtvrtek 30.4.2021. Těším se na Vás!

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:308435Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7Typ:

Pronájem

Počet podlaží:8Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za měsícElektřina:230 V
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.