Prodej bytu 3+1, 74 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-jih

Ve výhrad. zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu 3+1 v Komárově. Byt. jednotka se nachází ve 4.patře a je po velmi zdařilé rekonstrukci, výměra a včetně lodžie a sklepa je 79 m2.

Stav bytu/dispozice
Před rokem byla dokončena kompletní rekonstrukce, při které byla částečně změněna dispozice bytu a bylo odstraněno umakart. jádro. V kuchyni, koupelně na WC jsou nové rozvody elektřiny v mědi. Jednou z předností bytu jsou samostat. vstupy do jednot. pokojů a oddělená koupelna s toaletou. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, protipožární, protihlukové zn. Sapeli. Podlahy v celém bytě jsou bezprahové. V pokojích a kuchyni je lam. plovoucí podlaha něm. prémiové zn. LOGOCLICK, v předsíni je vinylová podlaha stejné značky. Interiérové dveře včetně obložek jsou dýhované z ořech. dřeva zn. Sapeli. Část světel v bytě lze ovládat telefonem pomocí chytré domácnosti nebo bezdrátovým ovladačem. Taktéž vytápění ovládají chytré hlavice. Koupelna je zděná. Obklady jsou zn. Rako s epoxidovou spárovačkou proti plísním. U vany je skleněná zástěna. Sušák ručníků má programovatelný časovač. Na toaletě jistě oceníte malé umyvadlo. Další velkou předností bytu je prostorná předsíň s velkým množstvím úložného prostoru. Kuchyně je zařízena v nestárnoucím rustikálním stylu a má palubkový strop.

Výměry místností
Obývák 21,5 m2, ložnice 16 m2, pracovna 11 m2, kuchyně 8 m2, předsíň 9,5 m2, koupelna 5,5 m2, WC 1 m2, lodžie 5,5 m2

Vybavení
V kuchyňské lince zůstanou veškeré vestavěné spotřebiče prémiové zn. Bosch – myčka, horkovzdušná trouba i mikrovlnná nerezová trouba s barevným displejem a s dotykovým ovládáním. Nad plynovým sporákem je nerezová digestoř.
V předsíni a v ložnici zůstane skříň s osvětlením při otevření. Dále zůstává koupelnový nábytek s košem na prádlo.

Lodžie
Zde je dostatek místa na židličky a stolek. Podlaha je z akáciového dřeva, schodek a parapet je také dřevěný, vyrobený na míru.

Internet/TV
V bytě je internetový kabel od NETBOX + 50 programů – poplatek 500,-/měsíc nebo je v domě funkční společná anténa.

Stav domu:
Byt. dům prošel částečnou revitalizací v rámci, které byly zmodernizovány lodžie, vyměněny stupačky a odpady a v roce 2009 byl dělán nový výtah. Plánuje se další revitalizace. Ve fondu oprav je 2,7 mil Kč.

Lokalita/okolí
Městská část Komárov prošla velkou modernizací. K relaxaci se nabízí cyklostesky, kterými se dostanete až na brněnskou přehradu či do Bílovic nebo můžete využít k procházkám okolí řek Svratky a Svitavy, v létě se můžete osvěžit v biotopu. V okolí je veškerá občanská vybavenost. V centru Brna jste MHD do 5 minut, v OC Olympia jste do 10 minut. Výhodou této lokality je také snadné napojení na dálnici D1 a D2. Dům se nachází ve velmi klidné ulici, kde v jakoukoliv denní hodinu bezproblémově zaparkujete. Pro zájemce je možnost přenechání garáže k pronájmu.

Financování
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prohlídkový den je 11.5.2021.

Číslo nabídky:312705Plocha užitná:79
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

3+1

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:po rekonstrukci
Topení:ústřední dálkovéBudova:panelová
Telekomunikace:internetVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.