Prodej rodinného domu, 216 m2, Jiřice u Miroslavi
Nedostupné, nevolat

Jiřice u Miroslavi

Rádi byste si splnili svůj sen o bydlení? Chtěli byste žít ve zděném pasivním domě, s velmi nízkými měsíčními náklady na energie? Tak tato nabídka je ideální přímo pro Vás! Nabízím Vám ke koupi novostavbu RD se zahradou v Jiřicích u Miroslavi.
Dům je polo řadový, s oploceným pozemkem, stojí 7 m od veřejné komunikace, takže vám naskýtá úplné soukromí. Zkolaudován byl v únoru 2021. Zastavěná plocha a nádvoří je 146 m2, užitná plocha je 216 m2 včetně garáže, půdy, terasy a tech. místnosti. Zahrada má výměru 485 m2.

O domě:
Díky topení a ohřevu vody tepelným čerpadlem, zateplení celého domu a rekuperaci vzduchu, je nízkonákladový. Jeho energetická třída je A. I v létě je zde příjemná teplota–není potřeba klimatizace, případně se dá chladit i tep. čerpadlem. Ke krbovým kamnům je napojen centrál. přívod vzduchu.
Dům je nachystán i na připojení fotovoltajky a na splachování dešť. vodou na všech 3 WC, takže můžete být energeticky nezávislí a dále je nachystáno tep. čerpadlo k napojení ohřevu vody k bazénu.
Okna jsou plastová s trojskly s hliníkovými předokenními žaluziemi na el. ovládání, topení v celém domě je podlahové. Podlahy v místnostech jsou lepené vinylové, inter. dřevě jsou rámové, se skleněnými výplněmi a nerez klikami.

Dispozice – 5kk:
V přízemí najdete obytný prostor s krbovými kamny, kuchyň. linkou na míru něm. zn. NOBILLA, bar, velký jídelní stůl se židlemi a relax. prostor s osvět. stěnou a sedačkou. Dále je zde pokoj se sam. vstupem, koupelna s WC a pod schodištěm komora, která nabízí úložný prostor.
Po schodišti s vinyl. povrchem a s desig. nerez. zábradlím vystoupáte do patra, kde se nachází další 3 pokoje se sam. vstupy, koupelna a WC.
Nábytek lze po individuální dohodě odkoupit.

Terasa a technická místnost:
Na terasu vstoupíte přímo z obyt. místnosti domu či ze zahrady. Zatím není dokončena, takže si ji můžete upravit dle Vašich představ. V přízemí mimo obytnou část najdete i garáž a tech. místnost. Zde je uložena vnitřní jednotka tep. čerpadla, rekuperační jednotka a máte zde i WC s umyvadlem. Při posezení na terase lze využívat toto soc. zařízení.

Náklady pro 4 osoby:
1 500,- elektřina/dle stáv. ceníku
600,- voda

Orientační výměra v m2:
1NP
39,7 obytný prostor
7,2 kuchyň. kout
10,4 pokoj
4,5 zádveří
4,0 koupelna s WC
7,3 sklad/komora a schodiště
17,7 garáž
7,8 tech. místnost
2NP
18,8 +16,3+14,5 pokoje
8,5 koupelna
2,1 WC
7,9 chodba
25,5 půda

Garáž
Je kompletně zateplená s podlah. vytápěním, na podlaze je dlažba. Můžete si ji upravit jako další obyt. místnost, posilovnu, hernu či spol. místnost. Vstoupíte do ní z tech. místnosti či z předzahrádky, kde jsou vrata na el. dál. ovládání. V podkroví garáže máte úložný prostor.

Lokalita/okolí:
Obec Jiřice u Miroslavi nabízí klidné bydlení-je zde základní občan.vybavenost. V blízkosti obce se nachází města Pohořelice a Miroslav, dojezdnost autem do Brna je 25 minut.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:349150Plocha užitná:216
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

5+kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:novostavbaTopení:Podlahové
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.