Prodej rodinného domu, 242 m2, Jedovnice
Nedostupné, nevolat

Jedovnice

Milujete lokalitu Moravského krasu? Hledáte zde dům se 2 byt. jednotkami či nemovitost, kde můžete skloubit bydlení a svoje podnikání? Tak nemovitost, kterou Vám nyní představím je ideální nabídka přímo pro Vás.

Dispozice domu:
Nachází na konci slepé svažité ulice, má 2 bytové jednotky, 3 technické místnosti, 4 terasy, sklep a garáž. Díky vrostlým stromům máte na pozemku naprosté soukromí.

Orientační výměra v m2:
241,5 užitná plocha
137 obytná podlahová plocha
328 zastavěná plocha a nádvoří
65 zahrada

2 NP-123 m2
Ve vrchním patře se nachází byt 4+1 se 3 terasami
Pokoje 33, 13, 9 a 9, kuchyně 13,2, soc. zařízení 9,8, předsíň 4, terasy 23 ,5 a 4

1 NP-118,5 m2
Ve spodním patře je druhá bytová jednotka 2+kk se samostatným vchodem, kterou majitelé pronajímateli návštěvníkům Moravského krasu+zde máte k dispozici 3 technické místnosti a garáž.
Obytná část-pokoj 13 a 15, kuch. kout 6,2, soc. zařízení 4, předsíň 7,9
Technické místnosti 29,6 a 17,5 a 5,8
Garáž 9,5, zastřešená terasa10

Stav domu:
2NP
Rekonstrukce tohoto patra včetně zateplení obvod. zdiva proběhla v roce 2001. Šíře parapetů je okolo 40 cm. Okna jsou plastová s nerozbitnými skly.
Do obytné části tohoto patra vstoupíte z prostorné terasy, kde majitelé mají vybudované venkovní posezení. Všechny pokoje mají samostatné vstupy. Z obývacího pokoje se dostanete na druhou terasu a do kuchyně, kde máte dostatek místa na linku i jídelní stůl. Z okna máte výhled na třetí terasu a zahrádku. Soc. zařízení je prostorné-vejde se Vám zde rohová vana, sprchový kout, toaleta i pračka. Sušit prádlo můžete na přilehlé terase. Zde je i vstup na půdu.
Výška stropů v této části domu je 2,35 m.

1 NP
Rekonstrukci obytné části majitelé dělali v roce 2018. Patro má dva vstupy-přímo z terasy do tech. místností a samostatný vchod přímo do bytu. Šíře parapetů je až 60 cm. U vstupu do bytu je malý sklep. K relaxu slouží zastřešená terasa.
Mimo obytnou část zde máte k dispozici garáž a 3 tech. místnosti-zdivo v těchto místnostech je vlhké. Nebyt. prostor, lze využít jako dílny nebo k podnikání.

Garáž/parkovací místa:
Před vstupem do obytné části spodního patra jsou vybudována 2 park. stání. Garáž má vrata na el. ovládání, je zde přípojka na 380 V.

Inženýrské sítě:
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, topení a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel, jenž je umístěn v technické místnosti spodního patra.

Lokalita/okolí:
V městysu Jedovnice nejdete základní ob. vybavenost. Rychlá a snadná dojezdnost do Blanska a Brna. Okolí Mor. krasu je ideální pro milovníky krásné přírody, skalních jeskyní. Na své si zde přijdou milovníci turistiky, cykloturistiky, houbaři a děti.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti neváznou žádné břemena ani dluhy.

Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:350151Plocha užitná:242
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:dobrýTopení:lokální plynové
Budova:cihlováDoprava:silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.