Pronájem bytu 2+1, 51 m2, Říčany
Nedostupné, nevolat

Říčany

Hledáte dlouhodobý pronájem bytu v malebné obci Říčany, západně 20 km od Brna, která svým občanům nabízí bydlení v pohodové atmosféře menší obce, se snadnou a rychlou dostupností do Brna? Tak tato nabídka je ideální právě pro Vás!
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkonem a sklepní kóji, ve 3.patře bytového domu bez výtahu, který stojí ve velmi klidné ulici mezi rodinnými domy. Celková výměra bytu se sklepem je 48,8 m2 + balkon o výměře 2 m2.

Dispozice/stav bytu:
Bytová jednotka byla postavena v roce 1999, je čerstvě vymalována. Zařízení, které vidíte na fotkách je součástí nájmu, zbytek nábytku si dovezete vlastní.

Pokoje mají samostatné vchody z kuchyně – nejsou průchozí. V pokoji, kde je momentálně ložnice jsou skříně, komoda, postel a psací stůl.
Druhý může sloužit jako obývák. Do obývacího pokoje si dáte svoji sedačku – ostatní nábytek z fotek je součástí nájmu. Pokud by Vám komody, které jsou zde umístěny nevyhovovaly, mohou být odvezeny.
V předsíni máte k dispozici šatní stěnu s botníkem a nad kuchyňskými dveřmi vestavěné skříňky, které Vám nabízí další úložný prostor.
Kuchyně je vybavena starší linkou z masivu s plynovým sporákem a s digestoří, ledničkou, mikrovlnou troubou, stolem se 4 židlemi, a věřím, že oceníte i spíž na potraviny.
Vstup na balkon je z kuchyně odkud je nádherný výhled do zeleně a na okolí.
Na sociální zařízení vejdete z předsíně. Koupelna a WC jsou společné. Vedle sprchového máte k dispozici pračku s vrchním plněním, nad umyvadlem zrcadlovou skříňku.
Okna jsou plastová, se žaluziemi. V pokojích jsou podlahy korkové, v kuchyni a předsíni plovoucí laminátové.

Výměry místností:
15,8 m2 pokoj – obývák
15,8 m2 pokoj – ložnice
8,8 m2 kuchyně
3,1 m2 předsíň
3,4 m2 sociální zařízení – koupelna + WC
1,9 m2 sklepní komora
2,0 m2 balkon

Náklady:
11 000,- nájemné
4 690,- zálohy na energie
Byt je orientován na západ, takže náklady na vytápění jsou nízké.
Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit 15 690,- Kč první nájemné včetně záloh na energie a 16 000,- Kč vratnou kauci. Připojení a provoz internetu si hradí nájemce.
Provize RK je19 000,- včetně DPH je splatná při podpisu rezervační smlouvy.

Parkování:
Možnost parkování přímo před domem.

Lokalita/okolí:
Kousek od domu je zastávka autobusu, který v pracovní dny jezdí do Brna cca každých 10 - 15 minut, dále zde najdete i ostatní občanskou vybavenost – restauraci, poštu, řeznictví, cukrárnu, mateřskou i základní školu, zdravotnická zařízení.
K volnočasovým aktivitám vybízí na procházky okolní lesy, v létě Biotop přírodní koupaliště, dále zde najdete sportoviště i posilovnu v areálu Marečkova louka.

Zaujal Vás tento byt v příjemném prostředí, přijďte se na něj podívat. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den v úterý 24.ledna v odpoledních hodinách.

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:356989Plocha užitná:51
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2+1

Jednotka:za měsíc
Stav objektu:dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.