Prodej bytu 3+1, 66 m2, Velké Opatovice
Nedostupné, nevolat

Velké Opatovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji byt 3+1 s lodžií, který se nachází na ul. Hliníky ve Velkých Opatovicích. Nachází se ve 2.poschodí bytového panelového domu s výtahem. Užitná plocha včetně lodžie a sklepa je 66,46 m2.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Dispozice/stav bytu:
Pokoje mají samostatné vstupy-nejsou průchozí. Byt prošel rekonstrukcí zhruba před 10 lety, při které bylo odstraněno umakartové jádro, byla nově vybudována samostatná koupelna a toaleta, včetně nové elektroinstalace.
Dále před 7 lety majitelé vyměnili dveře a podlahy. Interiérové dveře jsou nové laminátové a mezi pokojem a kuchyní shrnovací, vstupní jsou bezpečnostní protipožární.
Podlahy:
Lino – dětský pokoj, kuchyně, předsíň
Parkety – ložnice
Plovoucí laminátová – obývací pokoj
Dlažba – koupelna, WC
Kuchyně prošla rekonstrukcí také před 10 lety. Před rokem byl vyměněn ještě starý dřez za granitový a baterie. Určitě zde oceníte vestavěnou spíž na potraviny a máte zde dostatek místa na jídelní stůl.
Koupelna a WC jsou samostatné s odvětráváním přímo do stupaček. V koupelně byl před 3 lety předělaný sprchový kout na vanu a byla vyměněna baterie.
V předsíni máte k dispozici vestavěnou skříň.

Okna:
- Plastová se sítěmi proti hmyzu

Výměry místností v m2:
17 obývák s lodžií 3,4
12,5 pokoj
8,5 pokoj
11,7 kuchyně
7,9 předsíň
2,8 koupelna
0,9 WC

Sklep – 1,65 m2:
Najdete v suterénu domu.

Měsíční náklady:
Rozpis nájemného včetně fondu oprav 4 034,- Kč/3 osoby (fond oprav 748,-Kč)
Elektřina 900,- Kč/3 osoby
Přímo v domě je elektrický kotel na centrální vytápění a ohřev vody.

Sousedi:
Na patře je 5 bytů.

Úklid:
Jednotlivé partaje se střídají s úklidem na patře - úklid 1 x za 5 týdnů + úklid spodní vstupní části domu cca 2 x do roka.

Stav domu:
Je umístěn na sídlišti v severozápadním okraji města. V okolí je zástavba rodinných domů. V roce 2008 byl revitalizován včetně výtahu, plastových oken s dvojskly, stupaček a střešní plastové krytiny, zateplení, fasády. Průběžně je pečlivě udržovaný a panují zde přátelské sousedské vztahy.

Parkování:
Vždy zaparkujete na velkém parkovišti přímo před domem.

Lokalita/okolí:
Lokalita Vám nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete ke každodennímu životu – lékaři, MŠ, ZŠ, restaurace, poštu, obchody, kulturní zařízení, koupaliště, kino. Autem či autobusem rychlá dojezdnost do okolních měst Jevíčko (4 km), Boskovice (18 km) a Letovice (12 km).

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Už se vidíte, jak si zde užíváte pohodového s klidného bydlení? Tak mi zavolejte a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:364117Plocha užitná:66
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

3 + 1

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:po rekonstrukci
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.