Prodej rodinného domu, 242 m2, Ořechov
Nedostupné, nevolat

Ořechov

Jste větší rodina hledající prostorný dům s uzavřeným dvorem, technickými místnostmi a velkou zahradou? Mám pro Vás skvělou nabídku!

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím samostatně stojící cihlový dům v Ořechově. Tento podsklepený dům disponuje oplocenou zahradou a nachází se v klidné jednosměrné ulici s možností parkování pro 3 auta přímo u domu. Díky předzahrádce si při bydlení můžete užívat naprostého soukromí.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Dispozice:
p.č. 467 zastav. plocha a nádvoří–416 m2, dům má 2 podlaží, na každém podlaží je samostatná bytová jednotka 3+1, je podsklepený, napojený na veškeré inženýr. sítě a disponuje vlastní studnou.

Přízemí–orientační výměra 98,5m2:
Vchodovými dveřmi vejdete do vstupní haly, ze které se dostanete do sklepa, na dvůr a do bytové jednotky 3+1 se samostatnou koupelnou a komorou. Ve vstup. pokoji je komín, takže si zde můžete vybudovat krbová kamna. Kuchyně je s výhledem do zahrady a s vchodem na dvůr. Šířka obvod. stěn 45 cm, výška stropu 2,8 m.

Patro–orientační výměra 96,5+balkon 3 m2:
Prostřednictvím schodiště se dostanete do patra, kde se nachází druhá bytová jednotka 3+1 s komorou a balkonem. Na chodbě je vstup do podkroví. Výška stropů 2,3 m.

Suterén–orientační výměra 50 m2:
Jsou zde rozvody vody, plynu, plynový kotel, 4 místnosti, které nabízí množství úložného prostoru. Podlahy jsou betonové, stropy jsou smíšené ze železobeton. desek a v části sklepa je klenba. Výška stropu 2,45 m.

Dvůr:
Velký, uzavřený, můžete si zde vybudovat posezení a užívat si nerušeného soukromí se svoji rodinnou. Můžete na něj vstoupit přímo z ulice, z domu i z kuchyně. Je zde stavba s technickými místnostmi s orientační výměrou 50 m2, které můžete využít třeba jako garáž nebo dílnu.

Stav domu:
V roce 2018 byla provedena rekonstrukce koupelny a komory v přízemí. Asi před 12 lety prošel dům částečnou rekonstrukcí-výměna oken v celém domě (plastová s venkovními žaluziemi)-mimo střešního okna v patře, zateplení domu včetně fasády a výměny okapů a svodů, výměna zárubní a interiér. dveří a kuchyně v přízemí.
Odhadujeme, že dům byl postaven v šedesátých letech–přesné stáří majitelé neznají.

Zahrada:
p.č. 468–527 m2, kaskádovitá s ovocnými stromy a keři a skleníkem

Inženýrské sítě:
Elektřina–230 V, 380 V, původní stav částečně v mědi a hliníku-před bydlením doporučujeme revizi, nová je udělána v koupelně a kuchyni v přízemí
Voda-dům je napojen na přípojku+má studnu s vodárnou-použití v koupelně a WC, ohřev el. bojler
Kanalizační přípojka–ano
Plyn–ano, doporučujeme revizi kotle

Lokalita:
Ořechov je obec obklopena krajonou Přírod. parku Bobravy, která je ideální pro ty, kdo hledají útočiště od shonu a ruchu města. Nabízí veškerou občanskou vybavenost a v Brně jste doslova za pár minut.

Je to ten správný dům pro Vás? Tak mi zavolejte, domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je ve středu 26.7.2023

Číslo nabídky:369583Plocha užitná:242
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod, Studna
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:dobrý
Topení:lokální plynovéBudova:cihlová
Doprava:silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.