Pronájem bytu 2+1, 57 m2, Ostopovice
Nedostupné, nevolat

Ostopovice

Hledáte k pronájmu prostorný byt s balkonem, šatnou a sklepní kójí, který je po modernizaci a kde to voní čistotou ? Tak, tato nabídka je ideální volba právě pro Vás! Byt se nachází v 1. patře.

Orientační výměra v m2:
14 kuchyně
16 obývací pokoj
12,5 pokoj
2,5 šatna
3,3 balkon
2,1 sklepní kóje

Kuchyně je vybavena novou moderní linkou s plynovým sporákem a digestoří. Koupelna s WC je vybavena umyvadlem, zrcadlem, toaletou a sprchovým koutem. Ve větším pokoji je sedačka se stolkem. Druhý pokoj je vybaven šatní skříní, v předsíni je odkládací stěna. Ostatní nábytek si zařídíte dle svého vkusu.
V pokojích, kuchyni, předsíni a komoře jsou nové plovoucí podlahy a nové dveře.

Měsíční náklady/1 osoba:
13 500,- nájemné
3 900,- poplatky a zálohy na energie a služby
V případě bydlení více osob budou upraveny zálohy dle počtu osob.

Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit první nájemné včetně poplatků a záloh na energie, vratnou kauci ve výši 18 400,-Kč. Provize RK je 18 400,- Kč včetně DPH a je splatná po podpisu rezervační smlouvy.

Bytový dům, ve kterém se byt nachází je v klidné lokalitě Ostopovic s vynikající dostupností do nedalekého (4 km) sídliště Brno - Nový Lískovec, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost ( Albert, Lidl, Kaulfland, OC Campus, nemocnice atd.).
V blízkosti bytu je obchod s potravinami, za domem je dětské hřiště, nedaleko školka i škola. Jistě oceníte i výborné napojení na D1,D2.

Možnost nastěhování ihned! Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:371972Plocha užitná:57
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + 1

Jednotka:za měsíc
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.