🏡70_Delux podcast 🔴 Jak se stát skutečně úspěšným realitním makléřem❓ Na co si dát na začátku pozor❓

Rozhovor s 👉 Ivanem Přepechalem, ředitelem kanceláře a 👉 Tomášem Šimkem, majitelem realitní kanceláře RE/MAX Delux = na téma: Jak se stát úspěšným realitním makléřem❓😊

Co se dozvíte v našem rozhovoru❓

Jaké aktivity byste měli plnit
Kolik byste měli investovat do marketingu
Jak moc je důležitý mentor
Kdy úspěšným nebudete
Jak si správně vybrat realitní kancelář kde začít
Kdy vyděláte první peníze
Jaké prvotní znaky o vás vypovídají že budete úspěšný
Kolik hodin denně budete ze začátku pracovat

Odpovědi na tyto otázky a mnohem více se dozvíte v tomto video Delux podcastu ✔️

Video verze podcastu

Audio verze podcastu

 

O mně

 

Jmenuji se Eva Zádrapová a pomáhám klientům realizovat jejich sny v oblasti nemovitostí! A to s úsměvem, s klidem, profesionálně a spolehlivě.

Bude mi ctí, pomoci i Vám s prodejem, nákupem či pronájmem nemovitosti.

 

Mým cílem je zajištění bezpečného obchodu a kompletního realitního servisu pro Vás, tak, abyste byli maximálně spokojeni. Věřím, že vždy najdeme společně to nejlepší řešení na míru právě pro Vás.

 

Prodej či nákup nemovitostí je jedním z nejdůležitějších momentů Vašeho života. Pro spoustu lidí ovšem může být tato skutečnost značně stresující. Proto je důležité obrátit se při prodeji nemovitosti či výběru kanceláře na zkušené profesionály a požadovat to nejlepší. RE/MAX Delux je realitní kancelář v nejúspěšnější a největší síti, která prodává nejvíce realit na světě. V tomto oboru není většího celosvětově uznávaného profesionála, než právě RE/MAX.

 

Dále Vám mohu pomoci s poskytnutím hypotéky, s prodejem komerčních nemovitostí, s výpočtem tržního odhadu nemovitosti či s oddlužením nemovitosti.

 

Největší odměnou mi je spokojenost mých klientů a jejich pěkné hodnocení, za které děkuji: „Paní makléřku určitě doporučuji. Velmi profesionální jednání, lidský a proklientský přístup, přátelská atmosféra. Velmi děkujeme, kéž by bylo více takových makléřů."

Ing. Eva Zádrapová

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.