Prodej RD 5+KK, Stavěšice
Nedostupné, nevolat

Stavěšice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme prostorný RD 5+KK ve Stavěšicích, celková plocha pozemku 1766 m2, cca 10 km od Kyjova, okres Hodonín.

Dům byl postaven v roce 2001. Jedná se o dům postavený ve svahu, tedy v přízemí se využívá přibližně poloviny zastavěné plochy domu. Vstupní dveřmi vejdeme na chodbu s betonovým schodištěm. V přízemí (cca 54 m2) se nachází samostatné 2+KK, wc, sprcha, spíž.
V patře (cca 107 m2) pak oceníte prostorný obývací pokoj s KK, s francouzskými dveřmi vedoucími na terasu a tedy i s nádherným výhledem do přírody. Obývací pokoj nabízí vstupy do samostatného pokoje, ložnice (ta je dveřmi spojena s dětským pokojem), na chodbu. Z chodby můžeme vejít do šatny, prostorné koupelny s rohovou vanou nebo na samostatné wc. V šatně je pak umístěn kondenzační kotel.

Okna jsou dřevěná. Zastavěná plocha domu je cca 126,6 m2. Venkovní fasáda není dodělána. Topení je plynové. Dům není zkolaudován.

Zahrada ve svahu nabízí vzrostlé stromy, dostatek soukromí i příjemné posezení na terase. Nad terasou je prostor pro bazén. Nad ním hřiště, kde si můžete zahrát badminton či volejbal. Děti bude lákat skákání na trampolíně. Na zahradě je také pěkné jezírko s lekníny. Na zahradě jsou 3 třešně, 2 hrušky, 1 višeň, 1 ryngle, 2 meruňky.

Vpravo od domu stojí technická budova, kterou je možné využívat, nebo místo ní oddělit část pozemku jako stavební cca 12x38 m.

Obec Stavěšice leží v dolině mezi Strážovicemi a Nenkovicemi, 10 km od Kyjova, 28 km od Hodonína, 48 km od Brna v JM kraji. Zastávka je vzdálená od domu cca 140 m. Obec má IS, obchod a pohostinství. ZŠ navštěvují děti v Nenkovicích. Obcí prochází Kyjovská vinná cyklostezka.

PENB zatím nepředložen, uvádíme proto energetickou třídu G.

V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zaujal Vás tento pozemek?
Zavolejte mi a sjednejte si termín prohlídky ještě dnes.

Těším se na vás!

Číslo nabídky:279349Plocha užitná:161
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Zdroj pro cely objektSklep:Ano
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Lokalni - plynove
Budova:CihlovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, Autobus

O mně

 

Jmenuji se Eva Zádrapová a pomáhám klientům realizovat jejich sny v oblasti nemovitostí! A to s úsměvem, s klidem, profesionálně a spolehlivě.

Bude mi ctí, pomoci i Vám s prodejem, nákupem či pronájmem nemovitosti.

 

Mým cílem je zajištění bezpečného obchodu a kompletního realitního servisu pro Vás, tak, abyste byli maximálně spokojeni. Věřím, že vždy najdeme společně to nejlepší řešení na míru právě pro Vás.

 

Prodej či nákup nemovitostí je jedním z nejdůležitějších momentů Vašeho života. Pro spoustu lidí ovšem může být tato skutečnost značně stresující. Proto je důležité obrátit se při prodeji nemovitosti či výběru kanceláře na zkušené profesionály a požadovat to nejlepší. RE/MAX Delux je realitní kancelář v nejúspěšnější a největší síti, která prodává nejvíce realit na světě. V tomto oboru není většího celosvětově uznávaného profesionála, než právě RE/MAX.

 

Dále Vám mohu pomoci s poskytnutím hypotéky, s prodejem komerčních nemovitostí, s výpočtem tržního odhadu nemovitosti či s oddlužením nemovitosti.

 

Největší odměnou mi je spokojenost mých klientů a jejich pěkné hodnocení, za které děkuji: „Paní makléřku určitě doporučuji. Velmi profesionální jednání, lidský a proklientský přístup, přátelská atmosféra. Velmi děkujeme, kéž by bylo více takových makléřů."

Ing. Eva Zádrapová

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.