Prodej rodinného domu, 150 m2, Sedlec
Nedostupné, nevolat

Sedlec

Zajímala by vás lokalita s vůní jihu ve velmi vyhledávaném vinařském regionu pouhých 6 km od Města Mikulova, 10 km od obce Lednice a 7 km od města Valtice?

Potom tady pro Vás mám ve výhradním zastoupení majitele, dvoupodlažní rodinný dům s pozemky o celkové výměře 933 m2.

Zastavěná plocha a nádvoří je dle katastru nemovitostí o výměře 409 m2 a přilehlé kaskádovité terasy za domem, kde najdeme různé ovocné stromy, jako je například hrušeň, švestka, višeň, meruňka, ořech a samozřejmě i v této lokalitě očekávané – víno, mají výměru 524 m2.

Šíře parcely je přibližně 13,5 m a hloubka parcely středem pozemku je 56 m.
Přístup na parcelu je jak z jižní strany, tak i ze strany severní, k níž je příjezd zajištěn přes obecní komunikaci.

Rodinný dům s osobitým charakterem je napojen na všechny inženýrské sítě a je ideální k menším úpravám či rekonstrukci dle Vašich představ s ohledem na urbanistické a architektonické hodnoty obce.

Součástí video-prohlídky je i matterport, ve kterém si virtuálně pohodlně projdete, a zaměříte celý dům.

V 1.NP je bytová jednotka s dispozicí 1 + kk, ve 2.NP bytová jednotka o dispozici 4 + 1 s balkonem, a v podkroví domu prostorná půda, která nabízí velké množství úložného prostoru.
Vlastní garáž je velkou výhodou, stejně jako možnost parkování před domem na obecním pozemku.

S ohledem na vinařský region, který skýtá nejen rekreační, sportovní či kulturní zážitky, ale také spoustu pracovních příležitostí třeba i v zahraničí, nesmí chybět klenbový vinný sklep pro odpočinek.

Prostor hospodářských stavení po mírné úpravě nabízí skvělý relaxační koutek s krásným výhledem na jeden z největších Jihomoravských rybníků Nesyt, který je navíc jedním z Lednických rybníků.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.
Zajištění hypotečního servisu pro zájemce o nemovitost, je zde samozřejmostí a zdarma.

Pokud je Vašim snem právě tato lokalita, budu se s Vámi těšit na osobní prohlídce nemovitosti. Neváhejte mi zavolat a rezervovat si termín prohlídkového dne.

Vaše realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux Brno

Číslo nabídky:321691Plocha užitná:150
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.