Prodej činžovního domu, 240 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme velmi lukrativní koupi pouze podílu 1/3 činžovního domu s jedinečným potenciálem na ulici Francouzská v Brně – Zábrdovicích.

V domě je celkově 13 bytových jednotek, v počtu: 10 bytů s dispozicí 2 + kk a výměrou každé přibližně 48 m2, a 3 bytové jednotky odpovídající dispozici 4 + kk s orientační výměrou každé 96 m2.
V každém patře jsou 4 bytové jednotky, výjimku mají ta patra, kde došlo ke spojení dvou bytových jednotek 2 + kk, a tudíž jeden ze čtyř vstupů je zaslepen.
Byty v 5.NP se mohou pyšnit příjemným výhledem na okolí, díky své světové orientaci, která je jak na Sever, tak i na Jih. Součástí bytů 4 + kk jsou dvě lodžie, které jsou směrovány jak do ulice, tak do zahrady.
Dům dále disponuje prostornou půdou a pěti komerčními prostory v přízemí domu.
Uliční šíře je přibližně 19,11 m a hloubka parcely zastavěné plochy a nádvoří je 15,5 m.

Zahrada není součástí nabídky.
Aktuálně se pronajímá 10 bytových jednotek a všech 5 komerčních prostor.
K listinám - nájemním smlouvám či podílu na zisku z měsíčních nájmů v současné chvíli není přístup. Vztahy majitelů v domě to v současné době neumožňují.

Uvedená cena je zohledněna na tuto situaci. Budoucí zájemce s tímto musí být srozuměn a na tuto situaci připraven.

Přízemí domu / 1.NP – 5 komerčních prostor s prosklenými výlohami do ulice Francouzská.
1. Patro / 2.NP – 4 bytové jednotky
2. Patro / 3.NP – 3 bytové jednotky
3. Patro / 4.NP – 4 bytové jednotky
4. Patro / 5.NP – 2 bytové jednotky
Parkování pro veřejnost možné na městské komunikaci - vyhrazených parkovacích místech.

Pozice domu je ve výborné dostupnosti do centra města Brna a taktéž okolí, kde se nachází kompletní občanská vybavenost, mateřská školka, dětská nemocnice, Divadlo Neslyším, a v neposlední řadě Střední škola umění a designu a Vyšší odborná škola Brno.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce. Na nemovitosti (LV) neváznou žádná břemena ani dluhy.

Bližší informace, které skýtají více možností k jednání, Vám ráda sdělím. Pokud Vás tedy tato výjimečná nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, a domluvit si Váš termín osobní prohlídky.
Vaše osobní realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux Brno

Číslo nabídky:335927Plocha užitná:240
Kategorie:

Nájemní domy (činžovní domy)

Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.