Pronájem prostoru kanceláří, 190 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Tato nemovitost je ideální jak pro firmu, rodinu, studenty nebo pro ty, kteří chtějí kombinovat bydlení a podnikání v jednom domě. Celková plocha domu je 190 m2. Rezidenční parkování je možné před domem nebo v okolních ulicích na zóně C.

Dům prošel v roce 2022 celkovou rekonstrukcí a je ve výborném stavu s klidnou atmosférou.

V přízemí domu za vstupní halou se nacházejí dvě místnosti s celkovou výměrou 37 m2, které lze využít mimo jiné i jako skladové prostory.
V patře je byt s výměrou 112 m2, s dispozicí 4+kk , což znamená čtyři pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyně je plně vybavena lednicí s mrazákem značky Gorenje, elektrickou troubou se sklokeramickou deskou značky Electrolux, digestoří, myčkou značky Bosch a mikrovlnou troubou značky Whirlpool. V domě jsou k dispozici 3 samostatné toalety (jedna v přízemí domu, druhá v mezipatře, třetí je součástí bytové jednotky v patře) a koupelna se sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, součástí je pračka značky LG.
Dům se pronajímá plně zařízený nábytkem dle video-prohlídky a fotografií / po domluvě lze i zcela vyklidit.
Velmi příjemnou a relaxační zónou o necelých 60 m2, je nádherná zahrádka s posezením, která nabízí dostatek soukromí a inspirace. Vstup na ni je ze vstupní haly v přízemí.

Energie se přepisují na nájemce (elektřina i plyn). Vytápění domu zajišťují dva plynové kotle.
Je zde počítáno s provizí RK. Kauce je ve výši dvou nájmů včetně služeb, které jsou ve výši 2 000 Kč/ měsíčně.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka dle svých kritérií. Možnost okamžitého nastěhování.

Pokud máte zájem o tento jedinečný pronájem, zavolejte mi. Budu se na Vás těšit. Vaše realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux Brno

Číslo nabídky:369011Kategorie:

Komerční prostory

Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3
Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:po rekonstrukci
Budova:cihlová

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.