Prodej rodinného domu, 70 m2, Jezeřany-Maršovice
Nedostupné, nevolat

Jezeřany-Maršovice

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení majitelů prodej rodinného domu v Jezeřanech-Maršovicích.
Shlédněte video-prohlídku s inspirativními vizualizacemi.

Máte jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu v klidné lokalitě Jezeřan-Maršovic, které jsou autem pouhých 30 min do Brna. Řadový dům s potenciálem, který se nachází v částečné rekonstrukci. Díky tomu máte možnost dodělat interiér podle svých představ nebo využít již existující projekt. Dům je vhodný jak k okamžitému užívání, tak i k postupné renovaci.

- Současná dispozice obytné části v přízemí je 3+kk s orientační výměrou 70 m2. Samostatná toaleta a koupelna s rohovou vanou zajistí komfort vašeho bydlení.
- Francouzské okno s dveřmi z kuchyně vede přímo na dvorek, což umožňuje snadný přístup do zahrady a dodává interiéru dostatek světla a soukromí.
- Jako úložné prostory například pro zahradní nábytek lze využít dvou menších sklípků s klenbovým stropem a třetí největší sklípek, který je situovaný pod zahradou může skvěle sloužit třeba pro skladování vína.
- Patro domu skýtá prozatím nevyužité prostory s přibližnou výměrou 69m2, které můžete v budoucnu přeměnit až na 3 další pokoje dle vašich potřeb. Tato možnost poskytuje dostatek flexibility pro přizpůsobení domu vašim budoucím požadavkům.
- K domu náleží příjemná zahrada s výhledem na okolní krajinu. Můžete zde relaxovat, pěstovat zeleninu nebo si vytvořit svůj vlastní venkovský ráj.
- O vytápění domu se stará kondenzační plynový kotel, a o ohřev vody kotel značky Ariston.
- Dům je napojen na obecní kanalizaci a další inženýrské sítě.

V obci je školka a škola I. stupně (do 5. třídy). Ve 2 km vzdálené obci Loděnice je základní škola až do 9. třídy., a v nedalekém Moravském Krumlově jsou další základní školy, dále koupaliště s vyžitím nejen pro děti. V blízkosti jsou obchody i restaurace, nebo si můžete nákup či jídlo objednat rozvozem až domů. Dopravu zajišťuje pravidelnými spoji autobus.

Pokud hledáte domov s potenciálem, kde můžete uplatnit svou kreativitu a vytvořit si ideální prostředí pro svou rodinu, tento dům je tou správnou volbou. Nechte se inspirovat možnostmi, které vám nabízí, a staňte se součástí klidného a přátelského prostředí Jezeřan-Maršovic.

Tato nemovitost nabízí mnoho možností a čeká na nového majitele, který do ní vnese svou osobní vizi a kreativitu.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Budu se s Vámi těšit na osobní prohlídce. Vaše realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux

Číslo nabídky:371664Plocha užitná:70
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová
Telekomunikace:InternetDoprava:silnice, autobus

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.