Uspějte se svým developerským projektem, objevte Delux Develop!

Chcete prodat developerský projekt za maximum? Jen jeho postavení a uvedení na trh k tomu nestačí! Musíte ho také perfektně prezentovat, propagovat, mít neprůstřelné smlouvy a perfektně zvládnout komunikaci s kupci. Právě s tím vším i mnoha dalšími věcmi pomůže Delux Develop. Oč jde?

V článku se dozvíte:

Prodej developerského projektu je zejména o skvělém marketingu

K úspěšnému prodeji nemovitostí z developerského projektu je třeba sehnat kupce. Musíte tedy přinést zajímavější, výhodnější a důvěryhodnější nabídku než konkurence. Bez atraktivní, moderní a důvěryhodné prezentace, perfektní propagace, bezchybné komunikace a hladkého prodejního procesu se tedy v současnosti neobejdete.

Jen to vám zajistí, že si vás kupci všimnou, vyberou, a nakonec vám zaplatí tolik, kolik jste si přáli. A právě s tím vším vám dokáže pomoc inovativní systém pro developery Delux Develop.

Co je to Delux Develop?

Je to systém pro developery, na jehož vytvoření jsme v RE/MAX Delux využili nejmodernější technologie i dlouholetou zkušenost z realitního trhu. S jeho pomocí můžete lehce, efektivně a úspěšněji projít celou prodejní fází projektu, od prezentace po samotné předání nemovitosti zákazníkovi. Zásadně vám totiž pomůže s prezentací, propagací, prodejem i komunikací.

Využít ho můžete navíc třeba i jen s projektovou dokumentací v ruce nebo v jakékoliv další fázi projektu. Díky tomu už vám bude dělat starosti jen výstavba a projekt, vše ostatní uděláme za vás. Více se o něm dočtete také v naší brožurce.

Systém pro developerské projekty

Jaké jsou výhody Delux Develop pro váš developerský projekt?

S pomocí Delux Develop rychle vyřešíte financování a grafiku, marketingový materiál na míru, propagaci a inzerci v ČR i v zahraničí, důvěryhodnost developerského projektu, komunikaci s klienty a veškerou smluvní dokumentaci. Pojďme si jednotlivé přínosy rozebrat.

1.      Zpracujeme pro vás kompletní grafiku projektu

K developerskému projektu vám vytvoříme kompletní grafiku šitou na míru vašim nemovitostem. Nastavíme barvy projektu, vytvoříme logo, brožurky projektu, vždy pro standard i nadstandard, a ke každé nemovitosti vytvoříme graficky zpracovanou kartu. Příklady těchto dokumentů si můžete prohlédnou na ukázkové stránce Delux Develop.

O projektovou grafiku budou obohaceny i všechny právní dokumenty nebo reklamní materiály. Každý tedy již na první pohled pozná, o jaký developerský projekt jde.

2.      Připravíme marketingový materiál na míru vašemu developerskému projektu

Samozřejmostí je také příprava všech nejmodernějších marketingových materiálů k prezentaci nemovitosti. Rychle získáte profesionální fotky nemovitostí, videoprohlídky (externí i interní), záběry natočené z dronu, fotorealistické vizualizace (externí i interní) domů i interiérů, matterport – 3D virtuální  prohlídky, 2D a 3D půdorysy apod. Více jsme vše rozebírali v článku Vliv vizualizací, matterportu a videoprohlídek na prodej nemovitosti.

Samozřejmostí je také home staging, tedy atraktivní úprava interiéru. S její pomocí bude nemovitost na fotkách a při prohlídkách atraktivnější, budete mít více zájemců a budete si za ní moci říci vyšší cenu.

3.      Vytvoříme vám profesionální webovou stránku

Se všemi marketingovými materiály v ruce pro vás rychle vygenerujeme profesionální webovou stránku, která bude nemovitosti z vašeho projektu prezentovat a nabízet. Jak taková webová stránka může vypadat, se přesvědčíte na ukázkových stránkách projektu. Víc jsme tuto službu rozebírali v článku Přínosy webové stránky nemovitosti k jejímu prodeji.

Prodej developerského projektu na našem webu

4.      Dostaneme vás k solventním klientům v ČR i v cizině

Obrovskou výhodou využití Delux Develop je celosvětová síť RE/MAXu. Váš projekt tak budeme sdílet na našem webu RE/MAX Delux, který má 30 tisíc unikátních návštěv měsíčně. Dostane se ale také na oficiální stránku RE/MAXu pro Čechy, který patří se 100 tisíci unikátními návštěvami měsíčně k třetímu nejnavštěvovanějšímu realitnímu webu u nás. Díky tomu vás bude jen v Čechách nabízet celkem 170 realitních kanceláří RE/MAXu s více než 1 300 makléři. To ale není vše.

Skrze celosvětovou síť RE/MAXu se dostane vaše nabídka i do 100 zemí světa a bude ji nabízet více než 145 tisíc realitních makléřů. Jen spoluprací s námi se tedy dostanete k potenciálním klientům u nás i v zahraničí. Samozřejmostí je také sdílení vaší nabídky na nejnavštěvovanějších realitních portálech na trhu.

Díky celosvětové síti RE/MAXu máte tedy obrovskou šanci oslovit mnohem více klientů z celého světa než pouze s pomocí klasické inzerce. Budete tak vidět mnohem více a dále než konkurence, budete mít více zájemců a větší šanci maximalizovat zisk. Více jsme již o inzerci psali i v článku 10 tipů, jak efektivně inzerovat nemovitost.

5.      Dostaneme vás na všechny sociální sítě

Zviditelníme vás také na sociálních sítích Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Twitter a Youtube. K tomu používáme speciální systém, který rychle a snadno dokáže na tyto sítě chrlit atraktivní příspěvky.

Propagovat vás budeme samozřejmě nejen na firemních účtech, ale i na osobních účtech všech více než 40 makléřů. Měsíční dosah našeho facebookového kanálu je 415 tisíc lidí a každého z našich makléřů sledují tisíce možných klientů. Samozřejmostí je také pravidelné využití sponzorované reklamy. Můžete se tak vsadit, že budete na internetu pořádně vidět!

6.      Zařídíme vám PPC a bannerové kampaně

Nedílnou součástí služeb jsou i PPC a bannerové kampaně i další online marketing spojený s prodejem developerského projektu. Potenciálním klientům se tedy zobrazíte i na Google nebo Seznamu.

Komunikace u developerského projektu

7.      Zajistíme vám bezchybnou komunikaci

Se zákazníky bude jednat více než 40 našich perfektně vyškolených makléřů, mezi kterými jsou i tací, kteří se pyšní mezinárodními oceněními. Navíc pro komunikaci se zákazníkem na webu používáme ChatBot napojený na ChatGPT. Také nejmodernější AI vám tedy bude pomáhat vytěžit z projektu maximum.

8.      Značka RE/MAX Delux vám dodá důvěryhodnost

Známé jméno udělá moc. Za boty značky Nike nebo Adidas si vždy rádi připlatíte. Stejně tak to je i u nabídek důvěryhodných firem. Právě takovou značkou je i RE/MAX Delux. Mluví za nás ostatně i četná ocenění.

Již třikrát po sobě jsme vyhráli ocenění Realitní kancelář regionu. Navíc máme na Google i Firmy.cz více než 1000 hodnocení s průměrnou známkou 4,9/5 a na webových stránkách přes 100 video-recenzí. Kupující nám jednoduše důvěřují a rádi si připlatí za nemovitosti, které jsme vzali pod svá křídla. Ví totiž, že kvalitě námi prodávaných nemovitostí mohou věřit.

9.      Připravíme pro vás veškeré právní dokumenty

Naši advokáti s evropskou RE/MAX certifikací pro vás připravili všechny právní dokumenty, které stačí jen upravit dle vašeho specifického případu. Nebudete tedy muset zbytečně čekat. K dispozici budete mít vše, od zprostředkovatelské smlouvy pro developera na váš konkrétní projekt, rezervační smlouvy (vše je zároveň pro standard i nadstandard) po smlouvu o smlouvě budoucí přes kupní smlouvu a předávací protokol.

Vše je navíc variabilní a lehce uzpůsobitelné na konkrétní developerský projekt a pro všechny formy financování ze strany klienta. Ukázky naleznete na stránkách ukázkového developerského projektu.

10.  Pomůžeme vám s financováním developerského projektu

V případě nutnosti vám zařídíme i financování projektu. Za tímto účelem spolupracujeme s několika finančními poradci a pomohli jsme takto již několika projektům. Vybereme vám tedy nejvýhodnější nabídku a provedeme vás celým procesem žádosti o financování.

Stejně můžeme pomoci i vašim zákazníkům. Podle zkušeností totiž 60-70 % kupců využívá ke koupi hypoteční úvěr. Každému z nich ho dokážeme zařídit. Často to pak děláme tak, že jim k financování doporučíme již jednou vybranou banku s nejvýhodnější nabídkou, která už má zároveň všechny dokumenty k tomuto developerskému projektu. To proces půjčky výrazně zrychlí a usnadní.

Chcete vědět více od Delux Develop, nebo se rovnou pustit do spolupráce s námi? Ozvěte se.

O mně

 

K realitám jsem se dostala v době, kdy jsem řešila těžkou životní situaci. Práce s nemovitostmi byla vždy mým snem a v době, kdy jsem hledala takovou práci, abych byla časově nezávislá kvůli dětem, přišla nabídka z RE/MAX Delux. Koncept RE/MAXu, který je založený na neustálém vzdělávání a mnohaletých zkušenostech mě uchvátil natolik, že jsem neváhala. Chci pomáhat lidem a to se mi splnilo, pomáhám lidem plnit sny o bydlení, což je základ pro jejich pohodu a štěstí.

 

Práce s realitami není jen práce, je to životní styl, neustálé řešení nových a nových situací spojených s prodejem a převodem nemovitostí. A to mě moc baví, žádný stereotyp. Ke každému klientovi přistupuji individuálně s ohledem na jeho potřeby.

 

Pokud i Vy chcete prodat svoji nemovitost v co nejkratším čase a za co nejvyšší cenu, tak mě neváhejte kontaktovat. Ráda si s Vámi domluvím osobní schůzku, na které probereme veškeré možnosti spolupráce :)

Lada Peková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.