5 kroků k tomu, jak být úspěšným makléřem

Existují různé teorie, jak se stát úspěšným makléřem. Na konci je však jasné, že to není žádná věda. Je jen potřeba začít a dodržet minimálně těchto 5 kroků, které vám v tomto článku představíme. Samozřejmostí je zápal, poctivost, zodpovědnost a dostatečná dávka selského rozumu. Pojďme tedy na to.

 

  1. Základem je plánování

Makléř musí dobře plánovat. Nepracuje 8 hodin denně, v práci je prakticky pořád, ale svůj čas si musí umět plánovat. Nejen prohlídky nemovitostí, ale v podstatě všechno, co s prací souvisí. Plánovat můžete nejen krátkodobě, ale i dlouhodobě, dávat si cíle a dosahovat jich.

 

  1. Tvrdě pracovat

Samotnou práci nic nenahradí. Máte v ruce naplánované cíle, teď je potřeba začít pracovat, abyste jich dosáhli. Jedete podle plánu, plánujete, pracujete a uspějete. Vyhněte se prokrastinaci, vypněte si sociální sítě (mimo práci) a zaměřte se opravdu na práci, abyste byli efektivní.

 

  1. Investovat čas i peníze do vzdělání

Vzdělávejte se, má to smysl. Když máte ty správné informace, jste krok před konkurencí. S tím souvisí i moderní technologie a jejich použití. Nebojte se a jděte s dobou, využívejte možnosti, které internet nabízí, využijte Facebook a další sociální sítě. S rozmyslem, ale nebojte se nového a vzdělávejte se!

 

  1. Buďte spokojení optimisté

Jestli to jen trošku jde, snažte se myslet pozitivně. Hlavně musíte být spokojeni vy sami, pak můžete nabízet i ty nejlepší služby. Vezměte si čas pro sebe, rodinu a své koníčky. Když člověk spolupracuje s někým pozitivně naladěným, je to mnohem příjemnější než spolupracovat s morousem. Nejúspěšnější lidé jsou nasáklí pozitivní náladou.

 

  1. Na nic nečekejte a začněte hned

Spousta lidí ví, co by měla pro úspěch udělat. Mluví o tom, získávají informace. Ale už mnohem méně jich to opravdu začne dělat, a ještě méně u toho vydrží. Na nic nečekejte a začněte hned. Plánujte, pracujte, a hlavně neváhejte a začněte!

26.1.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.