Hypotéky podle zvěrokruhu

Nejrozporuplnější znamení je jednoznačně Střelec,“ komentuje údaje Kateřina Krásová, marketingová ředitelka Hypoteční banky. „Máme mezi svými klienty jednoho, který neváhal a půjčil si najednou několik desítek milionů korun. Na druhou stranu právě Střelci žádají ze všech znamení o hypotéku nejméně.“ Výklad horoskopu tomuto zjištění nahrává. Ohniví Střelci bývají impulzivní, nezávislí, odvážní, rychle se rozhodují, mívají dobré analytické schopnosti. „Jde o dobrodruhy, kteří se jen tak něčeho nezaleknou. Na druhou stranu je pro ně důležitá svoboda, na budování rodiny a rodinného hnízda často mívají dost času,“ vysvětluje astroložka Iva Kučerová.

hypotéky podle zvěrokruhu

Protikladem Střelce je opatrná a zemitá Panna. Ta si obvykle půjčuje nejméně, v průměru 1,6 mil. Kč. Ani zde nejde o žádné velké překvapení. „Panna je praktické, racionální, opatrné a kritické znamení. Je velmi pracovitá, ale do ničeho se nehrne, nemá příliš ráda změny, často bývá nedůvěřivá,“ prozrazuje astroložka. Oproti tomu nejvyšší průměrnou částku na bydlení (téměř 1,7 mil. Kč) požadují poněkud překvapivě vzdušné Váhy. Překvapivě proto, že toto znamení se vyznačuje skromností, sympatickým vystupováním, uměleckými vlohami, pílí a rozváností. Nepotebují k ivotu okázalost, naopak jejich pitalivost spoívá spíe v pirozenosti a milé povaze. „Váhy vak obecnbvají dobrmi partnery i rodii, take je moné, e si pjují nejvyššástku proto, aby mohly zabezpeit své rodinkvalitním bydlení,“ domnívá se Kuerová.

Mezi žadateli, kteří přišli do Hypoteční banky zažádat o hypotéku, jsou nejvíce zastoupeni Býci. „Tohle znamení bývá spolehlivé, konzervativní, mívá vyvinuté estetické cítění, rádo investuje do kvalitních věcí, zná hodnotu peněz, umí s nimi zacházet,“ vysvětluje astroložka. „Je vcelku logické, že Býk považuje investici do bydlení za rozumnou a přínosnou.“ Co se týče nejnižšího schváleného limitu, v tomto případě vedou – opět docela překvapivě – Lvi. „U Lva bych naopak předpokládala spíše příklon k opačnému extrému vzhledem k tomu, že je považován za sebevědomé, hrdé znamení, potrpí si na eleganci a přepych, rád dělá za každých okolností dobrý dojem,“ dodává Kučerová.

Ředitelka marketingu Hypoteční banky uzavírá zjištěná data slovy: „Jsme zvyklí přistupovat ke každému klientovi velmi individuálně. O proškolení našich zaměstnanců ve věcech astrologie však zatím neuvažujeme,“ směje se Krásová.

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.