I v době koronaviru jede REMAX Delux naplno!

Nelehká doba brzdí prakticky všechna odvětví. I svět realit funguje trochu jinak než dříve, ale jde hlavně o prevenci. Jinak všechny služby fungují u REMAX Delux v Brně dále - poradenství, pomoc s prodejem, nákupem nebo pronájmem nejrůznějších nemovitostí. Nic vám nebrání v tom normálně svou nemovitost prodat nebo pronajmout. Rádi a ochotně vám s tím pomůžeme!

Osobní setkání na nemovitosti je nutné

Samozřejmě se snažíme omezovat osobní kontakty na minimum, takže toho spoustu vyřešíme přes email, telefon nebo jinak online. Určitě však bude nutná osobní schůzka na vaší nemovitosti. Tomu se logicky vyhnout nedá. Dbáme vždy na to, aby naši makléři dodržovali přísnější hygienická opatření, a když se u někoho z nich objeví i jen nepatrné příznaky nemoci, osobně se s vámi nesetkají.

V kanceláři máme dezinfekci, vstup je možný jen se zakrytým nosem a ústy. Kdybyste se sami necítili nejlépe, není problém posunout schůzku na jiný vhodný termín.

Video hovory i video prezentace

Co se týká online komunikace, během jarní pandemie jsme si už vyzkoušeli praktické videohovory a online schůzky, stále častěji pracujeme na videoprohlídkách a dalších fintách, jak se vyhnout osobnímu setkání, a přitom dělat svou makléřskou práci zodpovědně, profesionálně a naplno. Zavolejte a domluvíme si schůzku!

Realitní trh se nezastavil

Zajímavé je, že ceny nemovitostí se během pandemie nijak výrazně nemění a trh s realitami jede nerušeně dál. Stále se prodávají a nakupují nemovitosti, lidé potřebují pronájem, bydlet se pořád někde musí. I hypotéky šly s cenami dolů. Jednoduše realitní trh se nezastavil a jede dál. Budete-li potřebovat jakékoliv služby, zavolejte a dohodněte další detaily realitní spolupráce.

20.12.2020

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.