Jak prodávat prázdnou nemovitost

Když prodáváte byt, dům nebo kancelář, je důležité tuto nemovitost připravit co nejlépe k prodeji. Využít profesionální homestaging, perfektně uklidit a udělat vše pro to, aby nemovitost vypadala skvěle na fotkách i při prohlídkách. Když prodáváte prázdnou nemovitost bez nábytku, pak se vyplatí investovat do jeho dočasného vybavení.

Dočasné vybavení, respektive zapůjčení nábytku nabízejí některé realitní kanceláře nebo firmy, které se specializují na homestaging, což je profesionální příprava nemovitosti k prodeji. Nemusíte kupovat vlastní nábytek, vybírat ho, stylizovat. Jednoduše vám nábytek přivezou a nemovitost naaranžují tak, že bude k nepoznání.

Co z toho budete mít?

Hlavní výhoda je v tom, že budete mít krásné fotky, zájemci o koupi si lépe představí, jak by nemovitost mohla vypadat a do bytu nebo domu se mohou lehce zamilovat. Což znamená, že nebudou tolik hledět na cenu, takže můžete nemovitost prodat o něco dráž. Investice do homestagingu respektive do spolupráce s realitní kanceláří se vám tak jednoznačně vyplatí.

Většinou to funguje tak, že vám firma nebo realitka doveze vybraný nábytek a nastěhuje ho do prázdného bytu. Vy pak platíte nějaký měsíční poplatek v řádech tisíců korun (pokud jde o homestagingovou firmu, pokud to zařizuje RK tak neplatíte nic navíc). Až se najde kupec, nábytek a doplňky se zase odvezou, homestaging splnil svůj účel!

Když chcete prodávat nemovitost, která je prázdná, oslovte zkušenou realitní kancelář, která vám pomůže nejen s prodejem, ale také s přípravou nemovitosti tak, abyste byli schopni nemovitost prodat za co nejvyšší cenu!

8.6.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.