Kolik stojí home staging

Home staging je profesionální příprava nemovitosti k prodeji. Dnes je to běžná věc, kterou nabízejí specializované firmy. Zajistí vám ji však i každá lepší realitní kancelář. Home staging může mít mnoho podob, zahrnuje práci designéra, který navrhne, jak byt nebo jinou nemovitost připravit. Pak je zde možnost dovézt vybavení bytu a naaranžovat ho tam, udělat fotky a buď ho odvézt, nebo ho tam ponechat do té doby, než se najde kupující.

Když se podíváme na průměrný ceník, pak se dají nacenit tyto dvě položky:

  • práce designéra cca 8 - 15 000 Kč
  • zapůjčení vybavená cca od 10 000 Kč na měsíc

Další práce, jako jsou drobné opravy, vymalování bytu, příprava zahrady apod. jsou individuální.

Některé realitky zajistí home staging zdarma

Faktem je, že některé realitní kanceláře nebo makléři inzerují to, že zajistí home staging v ceně svých služeb. Samozřejmě to není zdarma, ale v rámci dohodnuté provize, přesto je to pro prodávající výhodné. Jedná se o kompletní servis a realitní kancelář má stejný zájem na rychlém a výhodném prodeji jako prodávající. Jsou na jedné lodi. A home staging je důležitou součástí celého procesu, kdy se snažíte prodat nemovitost za co nejvyšší cenu.

Home staging se rozhodně u většiny nemovitostí vyplatí už jen proto, že vybavený byt vypadá lépe. I když vybavení pak není součástí prodeje, kupující si může byt nebo dům lépe představit s vhodným vybavením. Jednoduše dobře vybavená nemovitost lépe zaujme.

17.12.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.