Makléř si sám organizuje čas, ale úspěšný je, jen když tvrdě pracuje

Práce makléře není pro každého. Možná se lidem zdá, že si své peníze ani moc nezaslouží, ale pracovat jako makléř je především dřina. Makléři si mohou sami organizovat svůj čas, což je skvělá výhoda, ale zároveň musí být zodpovědní a pracovití. Ti úspěšní pracují prakticky od rána do večera, velmi často i o víkendech. Aby byli makléři úspěšní, zároveň je práce musí bavit. A když k tomu přidáte dobrý pocit z toho, že pomáháte lidem prodávat nemovitosti nebo zajišťovat bydlení, můžete být i jako makléř naplnění.

Každý den je jiný

Makléři se musí neustále vzdělávat, učit se nové dovednosti, sledovat vývoj technologií, jednat s nejrůznějšími lidmi. Není to moc práce pro introverty. Velkou výhodou práce makléře je i skutečnost, že tady moc není stereotyp, každý den je jiný. Práce na počítači, prohlídky nemovitostí, setkávání s lidmi, studium, návštěvy úřadů, telefonáty… Makléř se nenudí a pořád má co dělat.

Pracovitost a disciplína

Kdo se chce jako makléř ve velké konkurenci prosadit, musí na sobě pracovat. Velmi důležitá je pracovitost a disciplína. Většina makléřů se nikdy nenudí, spíše nestíhá. Tady je důležitý řád, disciplína a dobrá organizace práce. Není prostor pro zahálku a prokrastinaci. Úspěšní makléři jsou opravdu ti pracovití.

Spolupráce se značkou REMAX Delux

Na trhu nemovitostí je spousta realitních kanceláří. Začínající makléři si vybírají, se kterou realitkou budou spolupracovat. Když si makléř vybere spolupráci se značkou REMAX Delux, získává jako bonus světovou známost značky jako lídra na realitním trhu, naprostou profesionalitu makléřů a důvěru, kterou klienti mohou v makléře jako nositele této značky mít.  

1.9.2020

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.