Proč je REMAX tak úspěšný

Dlouhodobě se jasně ukazuje, že realitní kancelář REMAX má jedny z nejlepších výsledků ve všech krajích České republiky. To znamená, že prodává nejvíce nemovitostí, má výbornou reputaci, prodává rychle a za férové podmínky. Důvodů, proč tomu tak je, je samozřejmě více. V tomto článku se podíváme na ty základní.

S REMAXem je vaše nemovitost vidět!

Hlavní výhodou je to, že všichni zákaznící jednotlivých poboček REMAXu mají možnost využít kompletní spektrum služeb, které realitka nabízí. Vaše nemovitost je tak inzerována nejen na nejnavštěvovanějších realitních serverech, ale také webu remax atp. Celá síť REMAXu si pomáhá, takže šance na prodej roste. Navíc se oslovují také investoři z databází a existují i jiné kanály, kterými se dá inzerce šířit. Výsledkem je pak rychlý prodej za nejvyšší možnou cenu.

REMAX je známá značka

Už tím, že REMAX je velmi známá světová značka, nemůže se vám stát, že byste narazili na nějaké vykuky a podvodníky. Dlouhodobě si buduje dobré jméno, což je pro klienty výhodné. Navíc láká kvalitní makléře a poté je i sama školí a vzdělává. V současné době je v České republice více než 1200 makléřů pod křídly REMAXu k vašim službám.

Důvěryhodnost a technologické zázemí

REMAX má know how na vysoké úrovni, používá moderní technologie a stále zlepšuje své služby. Silná značka podporuje důvěryhodnost, makléři jednají na rovinu a jsou vždy na vaší straně. Vždy hledají win-win situace tak, aby byly spokojeny všechny tři strany - prodávající, kupující i samotná realitní kancelář. Vyzkoušejte spolupráci s REMAXem i vy!

22.12.2020

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.