Proč si vybrat banku, u které sjednat hypotéku

Když se chystáte koupit nemovitost, nejspíše budete řešit také hypotéku. Velmi často se stává, že lidé osloví banku, kterou mají jako domovskou, ale to může být chyba. Mezi jednotlivými bankami a jejich nabídkou může být dost velký rozdíl. Faktem je, že každý žadatel má specifickou situaci. Někdo má nižší příjmy, jiný velkou rodinu, další minimum vlastních zdrojů, jeden chce dva miliony, druhý šest milionů.

Nejlepší variantou je řešit výběr banky pro hypotéku s někým zkušeným, kdo se v oboru dlouhodobě pohybuje. Může to být nezávislý finanční poradce nebo i zkušený makléř, který vám pomáhá nemovitost vybrat a koupit.

Každá banka má různé nabídky a metodiky

Banky mají na žadatele různé požadavky, mají vlastní metodiky a různé nabídky. Některé jsou vstřícné k OSVČ, jiné zase nepotřebují za určitých okolností dokládat příjmy, další se dívají na počet hypoték nebo zohledňují počet vlastněných nemovitostí. Každopádně jsou zde velké rozdíly. Vyznat se v produktech a přístupech bank není úplně jednoduché, hlavně pro někoho, kdo řeší hypotéku poprvé a možná naposledy.

V dnešní době je velmi pravděpodobné, že na hypotéku někde dosáhnete. Se schopným finančním poradcem v zádech zvolíte optimální variantu u správné banky. Když totiž vyberete špatnou banku, která vám hypotéku zamítne, můžete mít stopku na hypotéky i v dalších bankách, a to i na několik let. Důležité jsou správné informace a znalost hypotečního prostředí.

Oslovte realitní kancelář REMAX Delux ve spolupráci s RX Finance v Brně, kde vám s vhodným výběrem banky pro hypotéku rádi pomohou!

16.5.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.