Profesionální realitní video pomůže prodat nemovitost

Video je rozšířené a velmi oblíbené po celém světě a používá se v nejrůznějších oblastech. Pro lidi je sledování videa velmi pohodlné. A v marketingu zase hodně účinné. To platí i pro prodej nemovitostí. Když budete prezentovat svou nemovitost kvalitním videem, určitě zvyšujete šanci rychlého prodeje za vyšší cenu.

Pravdou je, že samo video vás nespasí, základem je samozřejmě pořád nemovitost, její velikost, stav, lokalita. Když však k prezentaci přidáte video, celkový výsledek bude zase o něco lepší. Ale pozor, video musí být zpracováno kvalitně! Amatérské nekvalitní video spíše napáchá škody, než aby pomohlo lépe prodat. Video musí mít profesionální parametry.

Ideální je oslovit zkušenou realitní kancelář, která se postará i o videoprohlídku. Když se dá dohromady kvalitní obsah, střih a celkový kontext, pak může vzniknout velmi silná prezentace, která zájemce osloví nejen svým obsahem, ale použije i emoce, a bude jej motivovat k nákupu nemovitosti.

Ve finále díky videoprohlídce uvidí vaši nemovitost více lidí! Tím se zvyšuje šance najít vhodného kupujícího. Video je oblíbený formát, který na internetu a sociálních sítích jednoduše funguje a nemá konkurenci. A je jasné, že v dnešní době se nejen nemovitosti prodávají právě díky internetu a sociálním sítím.

26.7.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.